Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36179

Title: Морозиво збагачене білком
Other Titles: A new kind of ice cream enriched in protein
Authors: Ціко, Ю.
Tsiko, Y.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Ціко Ю. Морозиво збагачене білком / Ціко Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 74. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Tsiko Y. (2021) Morozyvo zbahachene bilkom [A new kind of ice cream enriched in protein]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 74 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Issue Date: 28-Apr-2021
Date of entry: 12-Des-2021
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
UDC: 663.674
Keywords: морозиво
якість
фрезерування
замінники молочного жиру
ice-cream
quality
milling
milk fat substitutes
Number of pages: 1
Page range: 74
Start page: 74
End page: 74
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36179
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
References (Ukraine): 1. Вежлівцева С. П. Аналіз якості морозива пломбір на споживчому ринку України / С. П Вежлівцева, О. П. Ряба // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" - №1 (63), т.3, 2019. – С. 7-10.
2. Кравченко Л. В. Ринок морозива в Україні / Л. В. Кравченко // Мир продуктов. - 2017. - №3. - С. 8-12.
3. Бартковський І. І. Технологія морозива/Бартковський І. І. – К.: Фенікс, 2010. – 248 с.
References (International): 1. Vezhlivtseva S. P. Analiz yakosti morozyva plombir na spozhyvchomu rynku Ukrainy, S. P Vezhlivtseva, O. P. Riaba, Mizhnarodnyi naukovyi zhurnal "Internauka" - No 1 (63), V.3, 2019, P. 7-10.
2. Kravchenko L. V. Rynok morozyva v Ukraini, L. V. Kravchenko, Myr produktov, 2017, No 3, P. 8-12.
3. Bartkovskyi I. I. Tekhnolohiia morozyva/Bartkovskyi I. I, K., Feniks, 2010, 248 p.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.