Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36179
Заглавие: | Морозиво збагачене білком |
Други Заглавия: | A new kind of ice cream enriched in protein |
Автори: | Ціко, Ю. Tsiko, Y. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Ціко Ю. Морозиво збагачене білком / Ціко Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 74. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Tsiko Y. (2021) Morozyvo zbahachene bilkom [A new kind of ice cream enriched in protein]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 74 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата на Публикуване: | 28-Апр-2021 |
Date of entry: | 12-Дек-2021 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
UDC: | 663.674 |
Ключови Думи: | морозиво якість фрезерування замінники молочного жиру ice-cream quality milling milk fat substitutes |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 74 |
Start page: | 74 |
End page: | 74 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36179 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
References (Ukraine): | 1. Вежлівцева С. П. Аналіз якості морозива пломбір на споживчому ринку України / С. П Вежлівцева, О. П. Ряба // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" - №1 (63), т.3, 2019. – С. 7-10. 2. Кравченко Л. В. Ринок морозива в Україні / Л. В. Кравченко // Мир продуктов. - 2017. - №3. - С. 8-12. 3. Бартковський І. І. Технологія морозива/Бартковський І. І. – К.: Фенікс, 2010. – 248 с. |
References (International): | 1. Vezhlivtseva S. P. Analiz yakosti morozyva plombir na spozhyvchomu rynku Ukrainy, S. P Vezhlivtseva, O. P. Riaba, Mizhnarodnyi naukovyi zhurnal "Internauka" - No 1 (63), V.3, 2019, P. 7-10. 2. Kravchenko L. V. Rynok morozyva v Ukraini, L. V. Kravchenko, Myr produktov, 2017, No 3, P. 8-12. 3. Bartkovskyi I. I. Tekhnolohiia morozyva/Bartkovskyi I. I, K., Feniks, 2010, 248 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Tsiko_Y-A_new_kind_of_ice_cream_enriched_74.pdf | 309,17 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
MSNTK_2021_Tsiko_Y-A_new_kind_of_ice_cream_enriched_74.djvu | 23,23 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
MSNTK_2021_Tsiko_Y-A_new_kind_of_ice_cream_enriched_74__COVER.png | 1,1 MB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.