Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36179

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦіко, Ю.
dc.contributor.authorTsiko, Y.
dc.coverage.temporal28-29 квітня 2021 року
dc.coverage.temporal28-29 April 2021
dc.date.accessioned2021-12-12T18:54:10Z-
dc.date.available2021-12-12T18:54:10Z-
dc.date.created2021-04-28
dc.date.issued2021-04-28
dc.identifier.citationЦіко Ю. Морозиво збагачене білком / Ціко Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 74. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36179-
dc.format.extent74
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
dc.subjectморозиво
dc.subjectякість
dc.subjectфрезерування
dc.subjectзамінники молочного жиру
dc.subjectice-cream
dc.subjectquality
dc.subjectmilling
dc.subjectmilk fat substitutes
dc.titleМорозиво збагачене білком
dc.title.alternativeA new kind of ice cream enriched in protein
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc663.674
dc.relation.references1. Вежлівцева С. П. Аналіз якості морозива пломбір на споживчому ринку України / С. П Вежлівцева, О. П. Ряба // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" - №1 (63), т.3, 2019. – С. 7-10.
dc.relation.references2. Кравченко Л. В. Ринок морозива в Україні / Л. В. Кравченко // Мир продуктов. - 2017. - №3. - С. 8-12.
dc.relation.references3. Бартковський І. І. Технологія морозива/Бартковський І. І. – К.: Фенікс, 2010. – 248 с.
dc.relation.referencesen1. Vezhlivtseva S. P. Analiz yakosti morozyva plombir na spozhyvchomu rynku Ukrainy, S. P Vezhlivtseva, O. P. Riaba, Mizhnarodnyi naukovyi zhurnal "Internauka" - No 1 (63), V.3, 2019, P. 7-10.
dc.relation.referencesen2. Kravchenko L. V. Rynok morozyva v Ukraini, L. V. Kravchenko, Myr produktov, 2017, No 3, P. 8-12.
dc.relation.referencesen3. Bartkovskyi I. I. Tekhnolohiia morozyva/Bartkovskyi I. I, K., Feniks, 2010, 248 p.
dc.identifier.citationenTsiko Y. (2021) Morozyvo zbahachene bilkom [A new kind of ice cream enriched in protein]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 74 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage74
dc.citation.epage74
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.