Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36179
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ціко, Ю. | |
dc.contributor.author | Tsiko, Y. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-12T18:54:10Z | - |
dc.date.available | 2021-12-12T18:54:10Z | - |
dc.date.created | 2021-04-28 | |
dc.date.issued | 2021-04-28 | |
dc.identifier.citation | Ціко Ю. Морозиво збагачене білком / Ціко Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 74. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36179 | - |
dc.format.extent | 74 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | |
dc.subject | морозиво | |
dc.subject | якість | |
dc.subject | фрезерування | |
dc.subject | замінники молочного жиру | |
dc.subject | ice-cream | |
dc.subject | quality | |
dc.subject | milling | |
dc.subject | milk fat substitutes | |
dc.title | Морозиво збагачене білком | |
dc.title.alternative | A new kind of ice cream enriched in protein | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 663.674 | |
dc.relation.references | 1. Вежлівцева С. П. Аналіз якості морозива пломбір на споживчому ринку України / С. П Вежлівцева, О. П. Ряба // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" - №1 (63), т.3, 2019. – С. 7-10. | |
dc.relation.references | 2. Кравченко Л. В. Ринок морозива в Україні / Л. В. Кравченко // Мир продуктов. - 2017. - №3. - С. 8-12. | |
dc.relation.references | 3. Бартковський І. І. Технологія морозива/Бартковський І. І. – К.: Фенікс, 2010. – 248 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Vezhlivtseva S. P. Analiz yakosti morozyva plombir na spozhyvchomu rynku Ukrainy, S. P Vezhlivtseva, O. P. Riaba, Mizhnarodnyi naukovyi zhurnal "Internauka" - No 1 (63), V.3, 2019, P. 7-10. | |
dc.relation.referencesen | 2. Kravchenko L. V. Rynok morozyva v Ukraini, L. V. Kravchenko, Myr produktov, 2017, No 3, P. 8-12. | |
dc.relation.referencesen | 3. Bartkovskyi I. I. Tekhnolohiia morozyva/Bartkovskyi I. I, K., Feniks, 2010, 248 p. | |
dc.identifier.citationen | Tsiko Y. (2021) Morozyvo zbahachene bilkom [A new kind of ice cream enriched in protein]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 74 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 74 | |
dc.citation.epage | 74 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Tsiko_Y-A_new_kind_of_ice_cream_enriched_74.pdf | 309,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Tsiko_Y-A_new_kind_of_ice_cream_enriched_74.djvu | 23,23 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Tsiko_Y-A_new_kind_of_ice_cream_enriched_74__COVER.png | 1,1 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.