Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36179

Назва: Морозиво збагачене білком
Інші назви: A new kind of ice cream enriched in protein
Автори: Ціко, Ю.
Tsiko, Y.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Ціко Ю. Морозиво збагачене білком / Ціко Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 74. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Tsiko Y. (2021) Morozyvo zbahachene bilkom [A new kind of ice cream enriched in protein]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 74 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 28-кві-2021
Дата внесення: 12-гру-2021
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
УДК: 663.674
Теми: морозиво
якість
фрезерування
замінники молочного жиру
ice-cream
quality
milling
milk fat substitutes
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 74
Початкова сторінка: 74
Кінцева сторінка: 74
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36179
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Перелік літератури: 1. Вежлівцева С. П. Аналіз якості морозива пломбір на споживчому ринку України / С. П Вежлівцева, О. П. Ряба // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" - №1 (63), т.3, 2019. – С. 7-10.
2. Кравченко Л. В. Ринок морозива в Україні / Л. В. Кравченко // Мир продуктов. - 2017. - №3. - С. 8-12.
3. Бартковський І. І. Технологія морозива/Бартковський І. І. – К.: Фенікс, 2010. – 248 с.
References: 1. Vezhlivtseva S. P. Analiz yakosti morozyva plombir na spozhyvchomu rynku Ukrainy, S. P Vezhlivtseva, O. P. Riaba, Mizhnarodnyi naukovyi zhurnal "Internauka" - No 1 (63), V.3, 2019, P. 7-10.
2. Kravchenko L. V. Rynok morozyva v Ukraini, L. V. Kravchenko, Myr produktov, 2017, No 3, P. 8-12.
3. Bartkovskyi I. I. Tekhnolohiia morozyva/Bartkovskyi I. I, K., Feniks, 2010, 248 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.