Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36175
Tytuł: | Curd product with whey protein hydrolysate |
Inne tytuły: | Сирковий продукт із гідролізатом білків сироватки молока |
Authors: | Слимак, М. Slymak, M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Slymak M. Curd product with whey protein hydrolysate / Slymak M. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 April 2021. — Tern. : TNTU, 2021. — P. 70. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Slymak M. (2021) Curd product with whey protein hydrolysate. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 70. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Data wydania: | 28-kwi-2021 |
Date of entry: | 12-gru-2021 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
UDC: | 637.127.576 |
Słowa kluczowe: | сирковий продукт алергія гідролізат білків сироватки cheese product allergy whey protein hydrolysate |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 70 |
Główna strona: | 70 |
Strona końcowa: | 70 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36175 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70.pdf | 308,11 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70.djvu | 20,17 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70__COVER.png | 417,16 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi