Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36175

Tytuł: Curd product with whey protein hydrolysate
Inne tytuły: Сирковий продукт із гідролізатом білків сироватки молока
Authors: Слимак, М.
Slymak, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Slymak M. Curd product with whey protein hydrolysate / Slymak M. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 April 2021. — Tern. : TNTU, 2021. — P. 70. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Slymak M. (2021) Curd product with whey protein hydrolysate. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 70.
Część publikacji: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 28-kwi-2021
Date of entry: 12-gru-2021
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
UDC: 637.127.576
Słowa kluczowe: сирковий продукт
алергія
гідролізат білків сироватки
cheese product
allergy
whey protein hydrolysate
Strony: 1
Zakres stron: 70
Główna strona: 70
Strona końcowa: 70
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36175
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi