このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36175
タイトル: | Curd product with whey protein hydrolysate |
その他のタイトル: | Сирковий продукт із гідролізатом білків сироватки молока |
著者: | Слимак, М. Slymak, M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Slymak M. Curd product with whey protein hydrolysate / Slymak M. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 April 2021. — Tern. : TNTU, 2021. — P. 70. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Slymak M. (2021) Curd product with whey protein hydrolysate. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 70. |
Is part of: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
発行日: | 28-4月-2021 |
Date of entry: | 12-12月-2021 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
UDC: | 637.127.576 |
キーワード: | сирковий продукт алергія гідролізат білків сироватки cheese product allergy whey protein hydrolysate |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 70 |
Start page: | 70 |
End page: | 70 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36175 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70.pdf | 308,11 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70.djvu | 20,17 kB | DjVu | 見る/開く | |
MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70__COVER.png | 417,16 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。