霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36175
摰����漯敶�
DC ���� | ��� | 霂剛�� |
---|---|---|
dc.contributor.author | Слимак, М. | |
dc.contributor.author | Slymak, M. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-12T18:54:09Z | - |
dc.date.available | 2021-12-12T18:54:09Z | - |
dc.date.created | 2021-04-28 | |
dc.date.issued | 2021-04-28 | |
dc.identifier.citation | Slymak M. Curd product with whey protein hydrolysate / Slymak M. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 April 2021. — Tern. : TNTU, 2021. — P. 70. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36175 | - |
dc.format.extent | 70 | |
dc.language.iso | en | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | |
dc.subject | сирковий продукт | |
dc.subject | алергія | |
dc.subject | гідролізат білків сироватки | |
dc.subject | cheese product | |
dc.subject | allergy | |
dc.subject | whey protein hydrolysate | |
dc.title | Curd product with whey protein hydrolysate | |
dc.title.alternative | Сирковий продукт із гідролізатом білків сироватки молока | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.127.576 | |
dc.identifier.citationen | Slymak M. (2021) Curd product with whey protein hydrolysate. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 70. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 70 | |
dc.citation.epage | 70 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
�蝷箔����: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70.pdf | 308,11 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70.djvu | 20,17 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70__COVER.png | 417,16 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.