Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36175

Titre: Curd product with whey protein hydrolysate
Autre(s) titre(s): Сирковий продукт із гідролізатом білків сироватки молока
Auteur(s): Слимак, М.
Slymak, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Slymak M. Curd product with whey protein hydrolysate / Slymak M. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 April 2021. — Tern. : TNTU, 2021. — P. 70. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Slymak M. (2021) Curd product with whey protein hydrolysate. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 70.
Is part of: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Date de publication: 28-avr-2021
Date of entry: 12-déc-2021
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
UDC: 637.127.576
Mots-clés: сирковий продукт
алергія
гідролізат білків сироватки
cheese product
allergy
whey protein hydrolysate
Number of pages: 1
Page range: 70
Start page: 70
End page: 70
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36175
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.