Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36175
Titre: | Curd product with whey protein hydrolysate |
Autre(s) titre(s): | Сирковий продукт із гідролізатом білків сироватки молока |
Auteur(s): | Слимак, М. Slymak, M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Slymak M. Curd product with whey protein hydrolysate / Slymak M. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 April 2021. — Tern. : TNTU, 2021. — P. 70. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Slymak M. (2021) Curd product with whey protein hydrolysate. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 70. |
Is part of: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Date de publication: | 28-avr-2021 |
Date of entry: | 12-déc-2021 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
UDC: | 637.127.576 |
Mots-clés: | сирковий продукт алергія гідролізат білків сироватки cheese product allergy whey protein hydrolysate |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 70 |
Start page: | 70 |
End page: | 70 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36175 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70.pdf | 308,11 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70.djvu | 20,17 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70__COVER.png | 417,16 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.