Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36175
| Title: | Curd product with whey protein hydrolysate |
| Other Titles: | Сирковий продукт із гідролізатом білків сироватки молока |
| Authors: | Слимак, М. Slymak, M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Slymak M. Curd product with whey protein hydrolysate / Slymak M. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 April 2021. — Tern. : TNTU, 2021. — P. 70. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
| Bibliographic description (International): | Slymak M. (2021) Curd product with whey protein hydrolysate. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 70. |
| Is part of: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Issue Date: | 28-Apr-2021 |
| Date of entry: | 12-Des-2021 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
| UDC: | 637.127.576 |
| Keywords: | сирковий продукт алергія гідролізат білків сироватки cheese product allergy whey protein hydrolysate |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 70 |
| Start page: | 70 |
| End page: | 70 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36175 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Appears in Collections: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70.pdf | 308,11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70.djvu | 20,17 kB | DjVu | View/Open | |
| MSNTK_2021_Slymak_M-Curd_product_with_whey_protein_70__COVER.png | 417,16 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.