Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35718
Назва: | Проєкт технічного переоснащення цеху ТзОВ « Хлібодар Тернопіль» смт. В. Бірки Тернопільського району Тернопільської області |
Інші назви: | Project of the production shop retooling of the LLC “ Khlibodar Ternopil» ( v. V. Birky, Ternopil district, Ternopil region) |
Автори: | Хижнюк, Яна Юріївна Khyzhniuk, Yana Yuriivna |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001 |
Бібліографічний опис: | Хижнюк Я. Ю. Проєкт технічного переоснащення цеху ТзОВ « Хлібодар Тернопіль» смт. В. Бірки Тернопільського району Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Я. Ю. Хижнюк. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 75 с. |
Bibliographic description: | Khyzhniuk Y.Y. Project of the production shop retooling of the LLC “ Khlibodar Ternopil» ( v. V. Birky, Ternopil district, Ternopil region): bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / Y.Y. Khyzhniuk. — Ternopil : TNTU, 2021. — 75 p. |
Дата публікації: | 2021 |
Дата внесення: | 7-лип-2021 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Науковий керівник: | Сельський, Володимир Романович Selskyi, Volodymyr Romanovych |
Члени комітету: | Ворощук, Віктор Ярославович Voroshchuk, Viktor Yaroslavovych |
УДК: | 338 : 45 |
Теми: | рецептура булка заміс тіста піч recipe roll dough oven |
Кількість сторінок: | 75 |
Короткий огляд (реферат): | Проведено технічне переоснащення цеху ТзОВ « Хлібодар Тернопіль» смт. В. Бірки Тернопільського району Тернопільської області. Обгрунтовано заходи технічного переоснащення, дано
характеристику сировини і допоміжних матеріалів, обрано технологічну схему виробництва,
проведено вибір продуктивності обладнання, технологічні розрахунки, розрахунки площ складських приміщень, холодильних камер, розрахунок та підбір технологічного обладнання.
Кваліфікаційна робота включає графічну частину. Technical re-equipment of the shop of Khlibodar Ternopil LLC was carried out village V. Birki of Ternopil district of Ternopil region. Measures of technical re-equipment are substantiated, the characteristic is given raw materials and auxiliary materials, the technological scheme of production is chosen, the choice of equipment productivity, technological calculations, calculations of areas of warehouses, refrigerators, calculation and selection of technological equipment. Qualification work includes a graphic part. |
Зміст: | Вступ 1.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 1.1.Обґрунтування заходів х технічного переоснащення цеху хлібозаводу 1.2.Опис і обґрунтування технологічної схеми 1.3.Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4.Технологічні розрахунки 1.4.1.Вихідні дані 1.4.2.Розрахунок продуктивності печей 1.4.3.Розрахунок виходу виробів 1.4.4.Розрахунок виробничої рецептури 1.4.5.Розрахунок добових витрат сировини і складських приміщень 1.4.6.Розрахунок і підбір технологічного обладнання 1.4.7.Розрахунок обладнання для приготування напівфабрикатів 1.4.8.Розрахунок обладнання для розробки тіста і зберігання виробів 1.4.9.Розрахунок площі приміщень для зберігання виробів 1.5.Технохімічний контроль виробництва 1.6.Специфікація основного технологічного обладнання 2.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНА ЧАСТИНА 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список використаної літератури Вступ |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35718 |
Власник авторського права: | © Хижнюк Я.Ю., 2021 |
Перелік літератури: | 1.В.І.Дробот “Технологія хлібопекарного виробництва” - Київ: Техніка — 2002р. 2.Дробот В.И. “Использование нетрадиционного сыря в хлебопекарной промышленности” - Киев: Урожай, 1988-150с. 3.Дробот В.І. “Довідник з технології хлібопекарського виробництва” - Київ: Руслана — 1998р. 4.Гатилин Н.Ф. “Проектування хлібозаводів” 5.Зверева Л.Ф., Немцова З.С., Волкова Н.П. “Технология и технохимконтроль хлебопекарного производства” - М.: Легкая и пищевая промышленность, 1983р. 6.Лісовенко О.Т. “Технологія обладнання хлібопекарного і макаронного виробництва” - Київ: Наукова думка — 2000р. 7.Немцова З.С., Волкова Н.П., Терехова Н.С.“Основы хлебопечения”- М.:Агропромиздат, 1986 р. 8.В.Ф.Петько, О.І.Гомонюк “Технологія устаткування хлібопекарного, макаронного і кондитерського виробництва” - Київ, 2007 р. 9.Ройтер И.М. “Сыре хлебопекарного, кондитерского и макаронного производства” - Киев: Урожай, 1988- 200с. 10.Справочник для работников лабораторий хлебопекарных предприятий К.Н.Чифсова, Т.И.Шкварника, Н.П.Волкова и др. - М.: Пищевая промышленность 1978- 190 с. 11.Цыганова Т.Б. “Технология хлебопекарного производства” - М.: Проф.Обр.Издат.- 2002р. 12.Чижова К.Н., Шкваркина Т.И., Зацепина Н.В. “Технохимконтроль хлебопекарного производства” - м.: Пищевая промышленность, 1975р. |
Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
avtorska dovidka_Khyzhniuk.doc | Авторська довідка | 52 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
dyplom_Khyzhniuk.pdf | 1,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора