Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35718
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСельський, Володимир Романович-
dc.contributor.advisorSelskyi, Volodymyr Romanovych-
dc.contributor.authorХижнюк, Яна Юріївна-
dc.contributor.authorKhyzhniuk, Yana Yuriivna-
dc.date.accessioned2021-07-07T13:18:57Z-
dc.date.available2021-07-07T13:18:57Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationХижнюк Я. Ю. Проєкт технічного переоснащення цеху ТзОВ « Хлібодар Тернопіль» смт. В. Бірки Тернопільського району Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Я. Ю. Хижнюк. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35718-
dc.description.abstractПроведено технічне переоснащення цеху ТзОВ « Хлібодар Тернопіль» смт. В. Бірки Тернопільського району Тернопільської області. Обгрунтовано заходи технічного переоснащення, дано характеристику сировини і допоміжних матеріалів, обрано технологічну схему виробництва, проведено вибір продуктивності обладнання, технологічні розрахунки, розрахунки площ складських приміщень, холодильних камер, розрахунок та підбір технологічного обладнання. Кваліфікаційна робота включає графічну частину.uk_UA
dc.description.abstractTechnical re-equipment of the shop of Khlibodar Ternopil LLC was carried out village V. Birki of Ternopil district of Ternopil region. Measures of technical re-equipment are substantiated, the characteristic is given raw materials and auxiliary materials, the technological scheme of production is chosen, the choice of equipment productivity, technological calculations, calculations of areas of warehouses, refrigerators, calculation and selection of technological equipment. Qualification work includes a graphic part.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 1.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 1.1.Обґрунтування заходів х технічного переоснащення цеху хлібозаводу 1.2.Опис і обґрунтування технологічної схеми 1.3.Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4.Технологічні розрахунки 1.4.1.Вихідні дані 1.4.2.Розрахунок продуктивності печей 1.4.3.Розрахунок виходу виробів 1.4.4.Розрахунок виробничої рецептури 1.4.5.Розрахунок добових витрат сировини і складських приміщень 1.4.6.Розрахунок і підбір технологічного обладнання 1.4.7.Розрахунок обладнання для приготування напівфабрикатів 1.4.8.Розрахунок обладнання для розробки тіста і зберігання виробів 1.4.9.Розрахунок площі приміщень для зберігання виробів 1.5.Технохімічний контроль виробництва 1.6.Специфікація основного технологічного обладнання 2.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНА ЧАСТИНА 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список використаної літератури Вступuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectбулкаuk_UA
dc.subjectзаміс тістаuk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectrecipeuk_UA
dc.subjectrolluk_UA
dc.subjectdoughuk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення цеху ТзОВ « Хлібодар Тернопіль» смт. В. Бірки Тернопільського району Тернопільської областіuk_UA
dc.title.alternativeProject of the production shop retooling of the LLC “ Khlibodar Ternopil» ( v. V. Birky, Ternopil district, Ternopil region)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Хижнюк Я.Ю., 2021uk_UA
dc.contributor.committeeMemberВорощук, Віктор Ярославович-
dc.contributor.committeeMemberVoroshchuk, Viktor Yaroslavovych-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages75-
dc.subject.udc338 : 45uk_UA
dc.relation.references1.В.І.Дробот “Технологія хлібопекарного виробництва” - Київ: Техніка — 2002р. 2.Дробот В.И. “Использование нетрадиционного сыря в хлебопекарной промышленности” - Киев: Урожай, 1988-150с. 3.Дробот В.І. “Довідник з технології хлібопекарського виробництва” - Київ: Руслана — 1998р. 4.Гатилин Н.Ф. “Проектування хлібозаводів” 5.Зверева Л.Ф., Немцова З.С., Волкова Н.П. “Технология и технохимконтроль хлебопекарного производства” - М.: Легкая и пищевая промышленность, 1983р. 6.Лісовенко О.Т. “Технологія обладнання хлібопекарного і макаронного виробництва” - Київ: Наукова думка — 2000р. 7.Немцова З.С., Волкова Н.П., Терехова Н.С.“Основы хлебопечения”- М.:Агропромиздат, 1986 р. 8.В.Ф.Петько, О.І.Гомонюк “Технологія устаткування хлібопекарного, макаронного і кондитерського виробництва” - Київ, 2007 р. 9.Ройтер И.М. “Сыре хлебопекарного, кондитерского и макаронного производства” - Киев: Урожай, 1988- 200с. 10.Справочник для работников лабораторий хлебопекарных предприятий К.Н.Чифсова, Т.И.Шкварника, Н.П.Волкова и др. - М.: Пищевая промышленность 1978- 190 с. 11.Цыганова Т.Б. “Технология хлебопекарного производства” - М.: Проф.Обр.Издат.- 2002р. 12.Чижова К.Н., Шкваркина Т.И., Зацепина Н.В. “Технохимконтроль хлебопекарного производства” - м.: Пищевая промышленность, 1975р.uk_UA
dc.identifier.citationenKhyzhniuk Y.Y. Project of the production shop retooling of the LLC “ Khlibodar Ternopil» ( v. V. Birky, Ternopil district, Ternopil region): bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / Y.Y. Khyzhniuk. — Ternopil : TNTU, 2021. — 75 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Khyzhniuk.docАвторська довідка52 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplom_Khyzhniuk.pdf1,95 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора