Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35451

Tytuł: Очищення концентрованих стічних вод підприємств харчової промисловості
Inne tytuły: Treatment of concentrated wastewater of enterprises of the food industry
Authors: Семенова, Олена
Ясінська, Валерія
Semenova, Elena
Yasinskaya, Valeria
Affiliation: Національний університет харчових технологій, м. Київ, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Семенова О. Очищення концентрованих стічних вод підприємств харчової промисловості / Олена Семенова, Валерія Ясінська // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 43–44. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Semenova E., Yasinskaya V. (2021) Ochyshchennia kontsentrovanykh stichnykh vod pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti [Treatment of concentrated wastewater of enterprises of the food industry]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 43-44 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Konferencja/wydarzenie: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data wydania: 20-maj-2021
Date of entry: 23-cze-2021
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
UDC: 628.356
Słowa kluczowe: стічні води
харчова промисловість
біологічне очищення
Strony: 2
Zakres stron: 43-44
Główna strona: 43
Strona końcowa: 44
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35451
ISBN: 978-617-7875-17-7
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Wykaz piśmiennictwa: 1. Запольський А.К. Екологізація харчових виробництв / А. Запольський, А.Українець. – К.: Вища школа, 2005. – 423 с.
2. Шифрин С.М. Очистка сточных вод предприятий мясной и молочной промышленности / С.М. Шифрин, Г.В. Иванов, Б.Г. Мишунов, Ю.А. Феофанов – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. – 272 с.
References: 1. Zapolskyi A.K. Ekolohizatsiia kharchovykh vyrobnytstv, A. Zapolskyi, A.Ukrainets, K., Vyshcha shkola, 2005, 423 p.
2. Shifrin S.M. Ochistka stochnykh vod predpriiatii miasnoi i molochnoi promyshlennosti, S.M. Shifrin, H.V. Ivanov, B.H. Mishunov, Iu.A. Feofanov – M., Lehkaia i pishchevaia promyshlennost, 1981, 272 p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi