Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35451

Назва: Очищення концентрованих стічних вод підприємств харчової промисловості
Інші назви: Treatment of concentrated wastewater of enterprises of the food industry
Автори: Семенова, Олена
Ясінська, Валерія
Semenova, Elena
Yasinskaya, Valeria
Приналежність: Національний університет харчових технологій, м. Київ, Україна
Бібліографічний опис: Семенова О. Очищення концентрованих стічних вод підприємств харчової промисловості / Олена Семенова, Валерія Ясінська // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 43–44. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Semenova E., Yasinskaya V. (2021) Ochyshchennia kontsentrovanykh stichnykh vod pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti [Treatment of concentrated wastewater of enterprises of the food industry]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 43-44 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Конференція/захід: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Дата публікації: 20-тра-2021
Дата внесення: 23-чер-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
УДК: 628.356
Теми: стічні води
харчова промисловість
біологічне очищення
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 43-44
Початкова сторінка: 43
Кінцева сторінка: 44
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35451
ISBN: 978-617-7875-17-7
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Перелік літератури: 1. Запольський А.К. Екологізація харчових виробництв / А. Запольський, А.Українець. – К.: Вища школа, 2005. – 423 с.
2. Шифрин С.М. Очистка сточных вод предприятий мясной и молочной промышленности / С.М. Шифрин, Г.В. Иванов, Б.Г. Мишунов, Ю.А. Феофанов – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. – 272 с.
References: 1. Zapolskyi A.K. Ekolohizatsiia kharchovykh vyrobnytstv, A. Zapolskyi, A.Ukrainets, K., Vyshcha shkola, 2005, 423 p.
2. Shifrin S.M. Ochistka stochnykh vod predpriiatii miasnoi i molochnoi promyshlennosti, S.M. Shifrin, H.V. Ivanov, B.H. Mishunov, Iu.A. Feofanov – M., Lehkaia i pishchevaia promyshlennost, 1981, 272 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.