Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35431
Título : | Рівень продовольчої безпеки в Україні: методи оцінки та сучасний стан |
Otros títulos : | The level of food safety in Ukraine: evaluation methods and current situation |
Autor : | Артеменко, Людмила Мариненко, Наталія |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Мариненко Н. Ю. Рівень продовольчої безпеки в Україні: методи оцінки та сучасний стан / Мариненко Наталія, Артеменко Людмила // Нарощування фінансово-економічного потенціалу суб’єктів економічних відносин як основа поступального розвитку територіально-господарських систем : моногафія. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 52–63. — (Передумови та особливості трансформації взаємозв’язків між підприємницькими та державними структурами територіально-господарських систем в сучасних умовах). |
Fecha de publicación : | 2021 |
Date of entry: | 23-jun-2021 |
Editorial : | ФОП Паляниця В.А. Тернопіль, 2021 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 338.439 |
Palabras clave : | продовольча безпека ФАО GFSI |
Page range: | 52 – 63 |
Resumen : | співставлення практичних методичних напрацювань дослідження оцінки рівня продовольчої безпеки через систему критеріїв та індикаторів, а також визначення позиції, стану й основних загроз України у продовольчій сфері в глобальному середовищі |
Descripción : | Концепція національної продовольчої безпеки є багатокомпонентною, динамічною змінною системою характеристик економіки. В роботі розглядається місце України у продовольчій безпеці за методикою ФАО та Глобальним індексом прдовольчої безпеки. |
Content: | Систематизуються результати аналізу основних індикаторів, які, досягнуті у царині продовольчої безпеки українця та констатуються відповідні висновки: |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35431 |
References (Ukraine): | Кундєєва Г. О. Забезпечення продовольчої безпеки за еко-соціо-економічною моделлю суспільного розвитку : дис. ... докт. екон. наук : 08.00.03. Київ, 2019. 543 с. 5. Манзій І. Б. Продовольча безпека: структура, принципи, реальність загроз. Вісник Сумського нац. аграрного ун-ту. 2008. Вип. 8/1 (31). С. 27–31. 6. Горняк О. В., Салюк-Кравченко О. О. Оцінка продовольчої безпеки держави на основі регіональних показників. Вісник Одеського національного університету. Серія: Економіка. 2016. Т. 21, Вип. 10. С. 17–21. 7. Урба С. І. Теоретико-методичні засади оцінки продовольчої безпеки держави. Науковий вісник Херсонського державного університету. 2017. Вип. 25. Ч. 1. С. 106–111. 8. Пасхавер Б. Цінова конкурентність аграрного сектору. Економіка України. 2007. № 1. С. 78–88. 9. Скрипчук П. М., Хоменко А. Є. Концептуальні засади продовольчої безпеки національних економік. Актуальні проблеми міжнародних відносин. 2014. Вип. 119 (1). С. 96–106. |
Content type: | Monograph |
Aparece en las colecciones: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Стаття 2 (М,А).doc | 396,5 kB | Microsoft Word | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador