Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35431
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртеменко, Людмила-
dc.contributor.authorМариненко, Наталія-
dc.date.accessioned2021-06-23T15:46:09Z-
dc.date.available2021-06-23T15:46:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМариненко Н. Ю. Рівень продовольчої безпеки в Україні: методи оцінки та сучасний стан / Мариненко Наталія, Артеменко Людмила // Нарощування фінансово-економічного потенціалу суб’єктів економічних відносин як основа поступального розвитку територіально-господарських систем : моногафія. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 52–63. — (Передумови та особливості трансформації взаємозв’язків між підприємницькими та державними структурами територіально-господарських систем в сучасних умовах).uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35431-
dc.descriptionКонцепція національної продовольчої безпеки є багатокомпонентною, динамічною змінною системою характеристик економіки. В роботі розглядається місце України у продовольчій безпеці за методикою ФАО та Глобальним індексом прдовольчої безпеки.uk_UA
dc.description.abstractспівставлення практичних методичних напрацювань дослідження оцінки рівня продовольчої безпеки через систему критеріїв та індикаторів, а також визначення позиції, стану й основних загроз України у продовольчій сфері в глобальному середовищіuk_UA
dc.description.tableofcontentsСистематизуються результати аналізу основних індикаторів, які, досягнуті у царині продовольчої безпеки українця та констатуються відповідні висновки:uk_UA
dc.format.extent52 – 63-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherФОП Паляниця В.А. Тернопіль, 2021uk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectФАО-
dc.subjectGFSI-
dc.titleРівень продовольчої безпеки в Україні: методи оцінки та сучасний станuk_UA
dc.title.alternativeThe level of food safety in Ukraine: evaluation methods and current situationuk_UA
dc.typeMonographuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc338.439uk_UA
dc.relation.referencesКундєєва Г. О. Забезпечення продовольчої безпеки за еко-соціо-економічною моделлю суспільного розвитку : дис. ... докт. екон. наук : 08.00.03. Київ, 2019. 543 с. 5. Манзій І. Б. Продовольча безпека: структура, принципи, реальність загроз. Вісник Сумського нац. аграрного ун-ту. 2008. Вип. 8/1 (31). С. 27–31. 6. Горняк О. В., Салюк-Кравченко О. О. Оцінка продовольчої безпеки держави на основі регіональних показників. Вісник Одеського національного університету. Серія: Економіка. 2016. Т. 21, Вип. 10. С. 17–21. 7. Урба С. І. Теоретико-методичні засади оцінки продовольчої безпеки держави. Науковий вісник Херсонського державного університету. 2017. Вип. 25. Ч. 1. С. 106–111. 8. Пасхавер Б. Цінова конкурентність аграрного сектору. Економіка України. 2007. № 1. С. 78–88. 9. Скрипчук П. М., Хоменко А. Є. Концептуальні засади продовольчої безпеки національних економік. Актуальні проблеми міжнародних відносин. 2014. Вип. 119 (1). С. 96–106.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Українаuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття 2 (М,А).doc396,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools