Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. 511

Total Visits per Month

二月 2025 三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. 8 51 4 9 41 6 0

File Downloads

Views
Met_vkaz_ТХКВМП_2020_грудень.pdf 1611

Top Country Views

Views
美国 302
乌克兰 93
荷兰 44
中国 16
爱尔兰 14
英国 5
越南 4
加拿大 3
日本 3
斯洛伐克 3

Top City Views

Views
San Ramon 55
San Mateo 49
Louisville 39
Mountain View 39
Menlo Park 17
Beijing 14
Odessa 12
Ternopil 11
Kiev 10
Dnepropetrovsk 9