Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. 603

Total Visits per Month

六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025 十一月 2025 十二月 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. 41 6 31 48 4 4 5

File Downloads

Views
Met_vkaz_ТХКВМП_2020_грудень.pdf 1640

Top Country Views

Views
美国 359
乌克兰 101
荷兰 44
中国 22
爱尔兰 14
日本 11
德国 6
英国 6
越南 4
加拿大 3

Top City Views

Views
San Mateo 76
San Ramon 55
Mountain View 49
Louisville 39
Menlo Park 17
Beijing 16
Ternopil 13
Odessa 12
Tokyo 11
Kiev 10