閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. 603

月別閲覧数

6月 2025 7月 2025 8月 2025 9月 2025 10月 2025 11月 2025 12月 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. 41 6 31 48 4 4 5

ファイルダウンロード数

件数
Met_vkaz_ТХКВМП_2020_грудень.pdf 1640

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 359
ウクライナ 101
オランダ 44
中華人民共和国 22
アイルランド 14
日本 11
ドイツ 6
イギリス 6
ベトナム 4
カナダ 3

都市別閲覧数

件数
San Mateo 76
San Ramon 55
Mountain View 49
Louisville 39
Menlo Park 17
Beijing 16
Ternopil 13
Odessa 12
Tokyo 11
Kiev 10