Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. 511

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. 8 51 4 9 41 6 0

Звантажень файлу

Переглядів
Met_vkaz_ТХКВМП_2020_грудень.pdf 1611

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 302
Україна 93
Netherlands 44
China 16
Ireland 14
United Kingdom 5
Vietnam 4
Canada 3
Japan 3
Slovakia 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
San Mateo 49
Louisville 39
Mountain View 39
Menlo Park 17
Beijing 14
Odessa 12
Ternopil 11
Kiev 10
Dnepropetrovsk 9