Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. 592

Всього відвідувань на місяць

квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. 4 9 41 6 31 48 2

Звантажень файлу

Переглядів
Met_vkaz_ТХКВМП_2020_грудень.pdf 1627

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 354
Україна 101
Netherlands 44
China 22
Ireland 14
Japan 11
Germany 6
United Kingdom 5
Vietnam 4
Canada 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 76
San Ramon 55
Mountain View 46
Louisville 39
Menlo Park 17
Beijing 16
Ternopil 13
Odessa 12
Tokyo 11
Kiev 10