Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35217
Başlık: Методичний посібник до виконання лабораторних робіт з курсу: “Процеси та апарати харчових виробництв”
Yazarlar: Кравець, Олег Ігорович
Куц, Віктор Петрович
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Методичний посібник до виконання лабораторних робіт з курсу: “Процеси та апарати харчових виробництв”. Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 89 с.
Yayın Tarihi: Mar-2021
Submitted date: May-2021
Date of entry: 31-May-2021
Yayıncı: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
UDC: 664
Anahtar kelimeler: Процеси та апарати харчових виробництв
Page range: 89
Özet: Посібник призначений для студентів денної та заочної форм навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 «Харчові технології» У посібнику визначені та детально описані вимоги до виконання лабораторних робіт, їх структури і змісту. Наведені основні теоретичні відомості, що є необхідними для виконання лабораторних робіт, Також вказана література, до якої студент може звернутися для отримання додаткових відомостей з курсу.
Açıklama: Лабораторні роботи представлені у посібнику носять дослідницький характер. Методичний посібник містить план занять, теоретичні відомості, опис експериментальних установок, порядок виконання лабораторних робіт, послідовність розробки результатів експериментів, контрольні запитання та рекомендовану література.
Content: 1. ГІДРОМЕХАНІЧНІ ПРОЦЕСИ 1.1. Лабораторна робота №1. Визначення характеристик відцентрового вентилятора 1.2. Лабораторна робота №2. Вивчення гідродинаміки псевдозріджених зернистих шарів 1.3. Лабораторна робота №3. Дослідження процесу пресування харчових продуктів 4. Лабораторна робота №4. Визначення дисперсного складу сипучих матеріалів 1.5. Лабораторна робота №5. Вивчення будови конусної дробарки і визначення основних показників її роботи 1.6. Лабораторна робота №6. Визначення затрат потужності на перемішування рідини лопатевою мішалкою 2. ТЕПЛОВІ ПРОЦЕСИ 2.1. Лабораторна робота №7. Дослідження процесу теплообміну в апараті типу «Труба в трубі» 3. МАСООБМІННІ ПРОЦЕСИ 3.1. Лабораторна робота №8. Вивчення кiнетики сушiння харчових продуктiв при атмосферному тиску 3.2. Лабораторна робота №9. Дослiдження процесу екстракцiї 3.3. Лабораторна робота №10. Визначення параметрів простої перегонки 3.4. Лабораторна робота №11. Визначення режимiв роботи насадкової колони 3.5. Лабораторна робота №12. Вивчення процесу ректифiкацiї в насадковiй колонi перiодичної дiї
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35217
Copyright owner: © Кравець О.І., 2021
References (Ukraine): 1. Марценюк, О. С. / О. С. Марценюк, Л. М. Мельник // Процеси і апарати харчових виробництв : підручник. – Київ : НУХТ, 2011. – 407 с. 2. Процеси і апарати харчових виробництв: Підручник /За ред. проф. І.Ф. Малежика. – К.: НУХТ, 2003.-400с.: іл. 3. Касаткин А.Г. Основные процессы и аппараты химической технологии.-М.: Химия,1971. – 784 с. 1 екз. 4. Кавецкий Г.Д., Королев А.В. Процессы и аппараты пищевых производств. – М.: Агропромиздат, 1991. – 432 с. 1 екз.
Content type: Handbook
Koleksiyonlarda Görünür:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Посібник до лаб. роб з ПАХВ.pdf2,73 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları