Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35217
Título : | Методичний посібник до виконання лабораторних робіт з курсу: “Процеси та апарати харчових виробництв” |
Autor : | Кравець, Олег Ігорович Куц, Віктор Петрович |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичний посібник до виконання лабораторних робіт з курсу: “Процеси та апарати харчових виробництв”. Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 89 с. |
Fecha de publicación : | mar-2021 |
Submitted date: | may-2021 |
Date of entry: | 31-may-2021 |
Editorial : | ТНТУ |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
UDC: | 664 |
Palabras clave : | Процеси та апарати харчових виробництв |
Page range: | 89 |
Resumen : | Посібник призначений для студентів денної та заочної форм навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 «Харчові технології» У посібнику визначені та детально описані вимоги до виконання лабораторних робіт, їх структури і змісту. Наведені основні теоретичні відомості, що є необхідними для виконання лабораторних робіт, Також вказана література, до якої студент може звернутися для отримання додаткових відомостей з курсу. |
Descripción : | Лабораторні роботи представлені у посібнику носять дослідницький характер. Методичний посібник містить план занять, теоретичні відомості, опис експериментальних установок, порядок виконання лабораторних робіт, послідовність розробки результатів експериментів, контрольні запитання та рекомендовану література. |
Content: | 1. ГІДРОМЕХАНІЧНІ ПРОЦЕСИ 1.1. Лабораторна робота №1. Визначення характеристик відцентрового вентилятора 1.2. Лабораторна робота №2. Вивчення гідродинаміки псевдозріджених зернистих шарів 1.3. Лабораторна робота №3. Дослідження процесу пресування харчових продуктів 4. Лабораторна робота №4. Визначення дисперсного складу сипучих матеріалів 1.5. Лабораторна робота №5. Вивчення будови конусної дробарки і визначення основних показників її роботи 1.6. Лабораторна робота №6. Визначення затрат потужності на перемішування рідини лопатевою мішалкою 2. ТЕПЛОВІ ПРОЦЕСИ 2.1. Лабораторна робота №7. Дослідження процесу теплообміну в апараті типу «Труба в трубі» 3. МАСООБМІННІ ПРОЦЕСИ 3.1. Лабораторна робота №8. Вивчення кiнетики сушiння харчових продуктiв при атмосферному тиску 3.2. Лабораторна робота №9. Дослiдження процесу екстракцiї 3.3. Лабораторна робота №10. Визначення параметрів простої перегонки 3.4. Лабораторна робота №11. Визначення режимiв роботи насадкової колони 3.5. Лабораторна робота №12. Вивчення процесу ректифiкацiї в насадковiй колонi перiодичної дiї |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35217 |
Copyright owner: | © Кравець О.І., 2021 |
References (Ukraine): | 1. Марценюк, О. С. / О. С. Марценюк, Л. М. Мельник // Процеси і апарати харчових виробництв : підручник. – Київ : НУХТ, 2011. – 407 с. 2. Процеси і апарати харчових виробництв: Підручник /За ред. проф. І.Ф. Малежика. – К.: НУХТ, 2003.-400с.: іл. 3. Касаткин А.Г. Основные процессы и аппараты химической технологии.-М.: Химия,1971. – 784 с. 1 екз. 4. Кавецкий Г.Д., Королев А.В. Процессы и аппараты пищевых производств. – М.: Агропромиздат, 1991. – 432 с. 1 екз. |
Content type: | Handbook |
Aparece en las colecciones: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Посібник до лаб. роб з ПАХВ.pdf | 2,73 MB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador