このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35217
完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorКуц, Віктор Петрович-
dc.date.accessioned2021-05-31T07:15:56Z-
dc.date.available2021-05-31T07:15:56Z-
dc.date.issued2021-03-
dc.date.submitted2021-05-
dc.identifier.citationМетодичний посібник до виконання лабораторних робіт з курсу: “Процеси та апарати харчових виробництв”. Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 89 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35217-
dc.descriptionЛабораторні роботи представлені у посібнику носять дослідницький характер. Методичний посібник містить план занять, теоретичні відомості, опис експериментальних установок, порядок виконання лабораторних робіт, послідовність розробки результатів експериментів, контрольні запитання та рекомендовану література.uk_UA
dc.description.abstractПосібник призначений для студентів денної та заочної форм навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 «Харчові технології» У посібнику визначені та детально описані вимоги до виконання лабораторних робіт, їх структури і змісту. Наведені основні теоретичні відомості, що є необхідними для виконання лабораторних робіт, Також вказана література, до якої студент може звернутися для отримання додаткових відомостей з курсу.uk_UA
dc.description.tableofcontents1. ГІДРОМЕХАНІЧНІ ПРОЦЕСИ 1.1. Лабораторна робота №1. Визначення характеристик відцентрового вентилятора 1.2. Лабораторна робота №2. Вивчення гідродинаміки псевдозріджених зернистих шарів 1.3. Лабораторна робота №3. Дослідження процесу пресування харчових продуктів 4. Лабораторна робота №4. Визначення дисперсного складу сипучих матеріалів 1.5. Лабораторна робота №5. Вивчення будови конусної дробарки і визначення основних показників її роботи 1.6. Лабораторна робота №6. Визначення затрат потужності на перемішування рідини лопатевою мішалкою 2. ТЕПЛОВІ ПРОЦЕСИ 2.1. Лабораторна робота №7. Дослідження процесу теплообміну в апараті типу «Труба в трубі» 3. МАСООБМІННІ ПРОЦЕСИ 3.1. Лабораторна робота №8. Вивчення кiнетики сушiння харчових продуктiв при атмосферному тиску 3.2. Лабораторна робота №9. Дослiдження процесу екстракцiї 3.3. Лабораторна робота №10. Визначення параметрів простої перегонки 3.4. Лабораторна робота №11. Визначення режимiв роботи насадкової колони 3.5. Лабораторна робота №12. Вивчення процесу ректифiкацiї в насадковiй колонi перiодичної дiїuk_UA
dc.format.extent89-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subjectПроцеси та апарати харчових виробництвuk_UA
dc.titleМетодичний посібник до виконання лабораторних робіт з курсу: “Процеси та апарати харчових виробництв”uk_UA
dc.typeHandbookuk_UA
dc.rights.holder© Кравець О.І., 2021uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.relation.references1. Марценюк, О. С. / О. С. Марценюк, Л. М. Мельник // Процеси і апарати харчових виробництв : підручник. – Київ : НУХТ, 2011. – 407 с. 2. Процеси і апарати харчових виробництв: Підручник /За ред. проф. І.Ф. Малежика. – К.: НУХТ, 2003.-400с.: іл. 3. Касаткин А.Г. Основные процессы и аппараты химической технологии.-М.: Химия,1971. – 784 с. 1 екз. 4. Кавецкий Г.Д., Королев А.В. Процессы и аппараты пищевых производств. – М.: Агропромиздат, 1991. – 432 с. 1 екз.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
出現コレクション:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Посібник до лаб. роб з ПАХВ.pdf2,73 MBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール