Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35217
Назва: | Методичний посібник до виконання лабораторних робіт з курсу: “Процеси та апарати харчових виробництв” |
Автори: | Кравець, Олег Ігорович Куц, Віктор Петрович |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Методичний посібник до виконання лабораторних робіт з курсу: “Процеси та апарати харчових виробництв”. Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 89 с. |
Дата публікації: | бер-2021 |
Дата подання: | тра-2021 |
Дата внесення: | 31-тра-2021 |
Видавництво: | ТНТУ |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | ТНТУ |
УДК: | 664 |
Теми: | Процеси та апарати харчових виробництв |
Діапазон сторінок: | 89 |
Короткий огляд (реферат): | Посібник призначений для студентів денної та заочної форм навчання спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 181 «Харчові технології» У посібнику визначені та детально описані вимоги до виконання лабораторних робіт, їх структури і змісту. Наведені основні теоретичні відомості, що є необхідними для виконання лабораторних робіт, Також вказана література, до якої студент може звернутися для отримання додаткових відомостей з курсу. |
Опис: | Лабораторні роботи представлені у посібнику носять дослідницький характер. Методичний посібник містить план занять, теоретичні відомості, опис експериментальних установок, порядок виконання лабораторних робіт, послідовність розробки результатів експериментів, контрольні запитання та рекомендовану література. |
Зміст: | 1. ГІДРОМЕХАНІЧНІ ПРОЦЕСИ 1.1. Лабораторна робота №1. Визначення характеристик відцентрового вентилятора 1.2. Лабораторна робота №2. Вивчення гідродинаміки псевдозріджених зернистих шарів 1.3. Лабораторна робота №3. Дослідження процесу пресування харчових продуктів 4. Лабораторна робота №4. Визначення дисперсного складу сипучих матеріалів 1.5. Лабораторна робота №5. Вивчення будови конусної дробарки і визначення основних показників її роботи 1.6. Лабораторна робота №6. Визначення затрат потужності на перемішування рідини лопатевою мішалкою 2. ТЕПЛОВІ ПРОЦЕСИ 2.1. Лабораторна робота №7. Дослідження процесу теплообміну в апараті типу «Труба в трубі» 3. МАСООБМІННІ ПРОЦЕСИ 3.1. Лабораторна робота №8. Вивчення кiнетики сушiння харчових продуктiв при атмосферному тиску 3.2. Лабораторна робота №9. Дослiдження процесу екстракцiї 3.3. Лабораторна робота №10. Визначення параметрів простої перегонки 3.4. Лабораторна робота №11. Визначення режимiв роботи насадкової колони 3.5. Лабораторна робота №12. Вивчення процесу ректифiкацiї в насадковiй колонi перiодичної дiї |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35217 |
Власник авторського права: | © Кравець О.І., 2021 |
Перелік літератури: | 1. Марценюк, О. С. / О. С. Марценюк, Л. М. Мельник // Процеси і апарати харчових виробництв : підручник. – Київ : НУХТ, 2011. – 407 с. 2. Процеси і апарати харчових виробництв: Підручник /За ред. проф. І.Ф. Малежика. – К.: НУХТ, 2003.-400с.: іл. 3. Касаткин А.Г. Основные процессы и аппараты химической технологии.-М.: Химия,1971. – 784 с. 1 екз. 4. Кавецкий Г.Д., Королев А.В. Процессы и аппараты пищевых производств. – М.: Агропромиздат, 1991. – 432 с. 1 екз. |
Тип вмісту: | Handbook |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Посібник до лаб. роб з ПАХВ.pdf | 2,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора