Prohlížení "181 — Харчові технології (бакалаври)" dle Předmět кисломолочні продукти

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 5 z 5
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Bachelor Thesis202226-čer-2022Проект цеху із виробництва ферментованих молочних продуктів потужністю перероблення 36 т молока за змінуЦибіна, Оксана Анатоліївна; Tsybina, Oksana
Bachelor Thesis20211-čer-2021Проєкт цеху з виробництва кисломолочних продуктів потужністю 25 т готової продукції за змінуЖурбик, Андрій Іванович; Zhurbyk, Andrii Ivanovych
Bachelor Thesis20211-čer-2021Проєкт цеху з виробництва незбираномолочної продукції потужністю переробки молока 32 т за змінуДем’янчук, Анатолій Володимирович; Demianchuk, Anatolii Volodymyrovych
Bachelor Thesis202226-čer-2022Проєкт цеху з виробництва незбираномолочної продукції потужністю перероблення 22 т молока за змінуШимко, Наталія Сергіївна; Shymko, Natalia
Bachelor Thesis202226-čer-2022Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом та виробів з нього потужністю 25 т молока за змінуКучарська, Ірина Богданівна; Kucharska, Iryna