Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35045
Tytuł: | Еволюційні зміни у розумінні дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесу |
Authors: | Владимир, Ольга Михайлівна |
Cytat: | Владимир О. М. Еволюційні зміни у розумінні дизайну об'єктів готельно-ресторанного бізнесу // Дизайн після епохи постмодерну: ідеї, теорія, практика: матер. Всеукр. наук.-практ. конф., 15 – 16 квітня 2021 р. / МОН України, Київ. нац. ун-т к-ри і мист; редкол.: Удріс-Бородавко Н., Болтенков А. – К.: КНУКіМ, 2021. - С. 51-56. |
Data wydania: | 15-kwi-2021 |
Date of entry: | 7-maj-2021 |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Київський національний університет культури і мистецтв |
ORCID ID: | 0000-0002-1244-101X |
UDC: | 640. 7.012 |
Słowa kluczowe: | готель ресторан дизайн комфорт функціональність фірмовий стиль |
Zakres stron: | 51-56 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35045 |
Właściciel praw autorskich: | Владимир Ольга Михайлівна |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Дизайн проект інтер’єру ресторану на 100 чоловік. URL: https://referat. club/art/dizayn-proekt-nter-yeru-restoranu-na-100-cholov-k-110315.html (дата звернення 24.03.2021) 2. Мунін Г., Змійов А., Зінов’єв Г., Самарцев Є., Гаца О., Максимець К., Роглєв Х. Управління сучасним готельним комплексом: Навч. посіб. / За редак - цією члена-кор. НАН України, д.е.н., професора Дорогунцова С.І. – К.: Ліра-К, 2005. –520 с. 3. Роглєв Х. Основи готельного менеджменту: Підручник. – К.: Кондор, 2009. – 408 с. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Konferencija_2021_POSTMODERN_E-book-1.pdf | 2,18 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora