Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35045
Назва: Еволюційні зміни у розумінні дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Владимир, Ольга Михайлівна
Бібліографічний опис: Владимир О. М. Еволюційні зміни у розумінні дизайну об'єктів готельно-ресторанного бізнесу // Дизайн після епохи постмодерну: ідеї, теорія, практика: матер. Всеукр. наук.-практ. конф., 15 – 16 квітня 2021 р. / МОН України, Київ. нац. ун-т к-ри і мист; редкол.: Удріс-Бородавко Н., Болтенков А. – К.: КНУКіМ, 2021. - С. 51-56.
Дата публікації: 15-кві-2021
Дата внесення: 7-тра-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Київський національний університет культури і мистецтв
Ідентифікатор ORCID: 0000-0002-1244-101X
УДК: 640. 7.012
Теми: готель
ресторан
дизайн
комфорт
функціональність
фірмовий стиль
Діапазон сторінок: 51-56
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35045
Власник авторського права: Владимир Ольга Михайлівна
Перелік літератури: 1. Дизайн проект інтер’єру ресторану на 100 чоловік. URL: https://referat. club/art/dizayn-proekt-nter-yeru-restoranu-na-100-cholov-k-110315.html (дата звернення 24.03.2021) 2. Мунін Г., Змійов А., Зінов’єв Г., Самарцев Є., Гаца О., Максимець К., Роглєв Х. Управління сучасним готельним комплексом: Навч. посіб. / За редак - цією члена-кор. НАН України, д.е.н., професора Дорогунцова С.І. – К.: Ліра-К, 2005. –520 с. 3. Роглєв Х. Основи готельного менеджменту: Підручник. – К.: Кондор, 2009. – 408 с.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konferencija_2021_POSTMODERN_E-book-1.pdf2,18 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора