Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34636
Pealkiri: | Способи підготовки сировини при виробництві соку із сливи |
Teised pealkirjad: | Methods of preparation of raw materials in the production of plums juice |
Autor: | Мурин, Т. Є. Сельський, Володимир Романович Muryn, T. Y. Selskyi, V. R. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Мурин Т. Є. Способи підготовки сировини при виробництві соку із сливи / Т. Є. Мурин, В. Р. Сельський // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 150. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Muryn T. Y., Selskyi V. R. (2020) Sposoby pidhotovky syrovyny pry vyrobnytstvi soku iz slyvy [Methods of preparation of raw materials in the production of plums juice]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 150 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
Conference/Event: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 2 |
Ilmumisaasta: | 25-nov-2020 |
Date of entry: | 24-mär-2021 |
Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
UDC: | 664.04 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 150 |
Start page: | 150 |
End page: | 150 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34636 |
ISBN: | 978-966-305-112-3 |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Muryn_T_Y-Methods_of_preparation_of_raw_150.pdf | 152,16 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
AZST_2020v2_Muryn_T_Y-Methods_of_preparation_of_raw_150.djvu | 14,99 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
AZST_2020v2_Muryn_T_Y-Methods_of_preparation_of_raw_150__COVER.png | 333,83 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.