Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.004 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Вплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тістаТроян, К.; Лісовська, Т.; Кушнірук, Наталія Василівна; Troyan, K.; Lisovska, T.; Kushniruk, N.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Вивчення впливу кількості води в безглютеновому тістіТонкевич, Т.; Лісовська, Т.; Tonkevych, T.; Lisovska, T.
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Вивчення можливості використання ксиліту у технології хлібобулочних виробівТонкевич, Т.; Tonkevych, T.
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Перспективи використання текстурованого кукурудзяного борошна в технології напоїв кисломолочнихГітель, Д.; Gitel, D.
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Аналіз технологічних аспектів використання нетрадиційних видів борошна в технології хлібобулочних виробівТроян, К.; Troyan, K.
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Вплив текстурованого кукурудзяного борошна на консистенцію напоїв кисломолочнихГітель, Д.; Gitel, D.