Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33123

Назва: Ендинг як спосіб підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства
Інші назви: Branding a way to increase the competitiveness of the enterprise
Автори: Шундаревська, Христина
Shundarevska, Khrystyna
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Шундаревська Х. Ендинг як спосіб підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства / Шундаревська Христина // МТПСНТС, 16 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 104–105. — (Маркетингові технології в контексті забезпечення конкурентоспроможності промислових підприємств).
Bibliographic description: Shundarevska K. (2020) Endynh yak sposib pidvyshchennia rivnia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva [Branding a way to increase the competitiveness of the enterprise]. MTPSNTS (Tern., 16 November 2020), pp. 104-105 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅠ регіональної науково-практичної інтернет-конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2020
Конференція/захід: ⅩⅠ регіональна науково-практична інтернет-конференція молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅠ регіональної науково-практичної інтернет-конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Дата публікації: 16-лис-2020
Дата внесення: 13-гру-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 16 листопада 2020 року
16 November 2020
УДК: 339.138
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 104-105
Початкова сторінка: 104
Кінцева сторінка: 105
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33123
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/26214/2/MTPSS_2018_Bukovskyi_IEfficient_branding_as_a_61-62.pd
Перелік літератури: 1. Семенюк С. Брендинг вищого навчального закладу //Галицький економічний вісник, 2013. – №3. – С.133-138.
2. Буковський І. Ефективний брендинг як спосіб підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства. URL: http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/26214/2/MTPSS_2018_Bukovskyi_IEfficient_branding_as_a_61-62.pd
References: 1. Semeniuk S. Brendynh vyshchoho navchalnoho zakladu //Galician economic bulletin, 2013, No 3, P.133-138.
2. Bukovskyi I. Efektyvnyi brendynh yak sposib pidvyshchennia rivnia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva. URL: http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/26214/2/MTPSS_2018_Bukovskyi_IEfficient_branding_as_a_61-62.pd
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:XІ Регіональна науково-практична інтернет-конференція молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.