Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33123
Назва: | Ендинг як спосіб підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства |
Інші назви: | Branding a way to increase the competitiveness of the enterprise |
Автори: | Шундаревська, Христина Shundarevska, Khrystyna |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Шундаревська Х. Ендинг як спосіб підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства / Шундаревська Христина // МТПСНТС, 16 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 104–105. — (Маркетингові технології в контексті забезпечення конкурентоспроможності промислових підприємств). |
Bibliographic description: | Shundarevska K. (2020) Endynh yak sposib pidvyshchennia rivnia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva [Branding a way to increase the competitiveness of the enterprise]. MTPSNTS (Tern., 16 November 2020), pp. 104-105 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅠ регіональної науково-практичної інтернет-конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2020 |
Конференція/захід: | ⅩⅠ регіональна науково-практична інтернет-конференція молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅠ регіональної науково-практичної інтернет-конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ |
Дата публікації: | 16-лис-2020 |
Дата внесення: | 13-гру-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 16 листопада 2020 року 16 November 2020 |
УДК: | 339.138 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 104-105 |
Початкова сторінка: | 104 |
Кінцева сторінка: | 105 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33123 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/26214/2/MTPSS_2018_Bukovskyi_IEfficient_branding_as_a_61-62.pd |
Перелік літератури: | 1. Семенюк С. Брендинг вищого навчального закладу //Галицький економічний вісник, 2013. – №3. – С.133-138. 2. Буковський І. Ефективний брендинг як спосіб підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства. URL: http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/26214/2/MTPSS_2018_Bukovskyi_IEfficient_branding_as_a_61-62.pd |
References: | 1. Semeniuk S. Brendynh vyshchoho navchalnoho zakladu //Galician economic bulletin, 2013, No 3, P.133-138. 2. Bukovskyi I. Efektyvnyi brendynh yak sposib pidvyshchennia rivnia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva. URL: http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/26214/2/MTPSS_2018_Bukovskyi_IEfficient_branding_as_a_61-62.pd |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | XІ Регіональна науково-практична інтернет-конференція молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MTPSNTS_2020_Shundarevska_K-Branding_a_way_to_104-105.pdf | 626,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MTPSNTS_2020_Shundarevska_K-Branding_a_way_to_104-105.djvu | 21,84 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MTPSNTS_2020_Shundarevska_K-Branding_a_way_to_104-105__COVER.png | 288,28 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.