Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32354

Titolo: Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної дії
Titoli alternativi: Ground of choice of cutting instruments and modes of cutting for cutters periodic action
Autori: Закалов, О.
Бортник, Андрій Ігорович
Zakalov, O.
Bortnik, A.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Закалов О. Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної дії / Закалов О., Бортник А. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2004. — Том 9. — № 3. — С. 52–58. — (Машинобудування та автоматизація виробництва).
Bibliographic description (International): Zakalov O., Bortnik A. (2004) Obhruntuvannia vyboru rizhuchykh instrumentiv ta rezhymiv rizannia dlia kuteriv periodychnoi dii [Ground of choice of cutting instruments and modes of cutting for cutters periodic action]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 9, no 3, pp. 52-58 [in Ukrainian].
Is part of: Вісник Тернопільського державного технічного університету, 3 (9), 2004
Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 3 (9), 2004
Journal/Collection: Вісник Тернопільського державного технічного університету
Issue: 3
Volume: 9
Data: 28-dic-2004
Submitted date: 12-mag-2004
Date of entry: 27-ago-2020
Editore: ТДТУ
TSTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
UDC: 637.185
Number of pages: 7
Page range: 52-58
Start page: 52
End page: 58
Abstract: За допомогою ЕОМ виконано аналіз впливу геометричних параметрів ножа на основі порівняння результатів дослідження затрат енергії при подрібненні м’ясосировини ножами різних конструкцій. У результаті проведеного аналізу виконано обгрунтування вибору ріжучого інструмента та режимів різання для кутерів періодичної дії.
By means the computer the analysis of influencing geometrical parameters of knife is executed on the basis of comparison results of research expenses of energy at growing by the meet raw material knives of different constructions shallow. In the total conducted analysis the ground of choice of cutting instrument and modes of cutting is executed for cutters periodic action.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32354
ISSN: 1727-7108
References (Ukraine): 1. Жаринов А.И. Основы современных тех¬нологий переработки мяса. Короткий курс, ч.1. – M.: Колос, 1994.
2. Дуда А.Н. Конструкция куттерных ножей влияет на качество измельчения фарша. М’ясная индустрия. – №10. – 2003.
3. Иванов В.И. и др. Новые режущие устройства куттеров. – М.: Колос, 1986.
4. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств.- М.: Пищевая промышленость, 1979-348с.
5. Пелеев А.Н. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности. – М.: Пищевая промышленность, 1971.-519с.
References (International): 1. Zharinov A.I. Osnovy sovremennykh tekh¬nolohii pererabotki miasa. Korotkii kurs, ch.1, M., Kolos, 1994.
2. Duda A.N. Konstruktsiia kutternykh nozhei vliiaet na kachestvo izmelcheniia farsha. M’iasnaia industriia, No 10, 2003.
3. Ivanov V.I. and other Novye rezhushchie ustroistva kutterov, M., Kolos, 1986.
4. Sokolov V.N. Konstruirovanie oborudovaniia pishchevykh proizvodstv, M., Pishchevaia promyshlenost, 1979-348p.
5. Peleev A.N. Tekhnolohicheskoe oborudovanie predpriiatii miasnoi promyshlennosti, M., Pishchevaia promyshlennost, 1971.-519p.
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Вісник ТДТУ, 2004, том 9, № 3



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.