Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32354

Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorЗакалов, О.
dc.contributor.authorБортник, Андрій Ігорович
dc.contributor.authorZakalov, O.
dc.contributor.authorBortnik, A.
dc.date.accessioned2020-08-27T11:35:01Z-
dc.date.available2020-08-27T11:35:01Z-
dc.date.created2004-12-28
dc.date.issued2004-12-28
dc.date.submitted2004-05-12
dc.identifier.citationЗакалов О. Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної дії / Закалов О., Бортник А. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2004. — Том 9. — № 3. — С. 52–58. — (Машинобудування та автоматизація виробництва).
dc.identifier.issn1727-7108
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32354-
dc.description.abstractЗа допомогою ЕОМ виконано аналіз впливу геометричних параметрів ножа на основі порівняння результатів дослідження затрат енергії при подрібненні м’ясосировини ножами різних конструкцій. У результаті проведеного аналізу виконано обгрунтування вибору ріжучого інструмента та режимів різання для кутерів періодичної дії.
dc.description.abstractBy means the computer the analysis of influencing geometrical parameters of knife is executed on the basis of comparison results of research expenses of energy at growing by the meet raw material knives of different constructions shallow. In the total conducted analysis the ground of choice of cutting instrument and modes of cutting is executed for cutters periodic action.
dc.format.extent52-58
dc.language.isouk
dc.publisherТДТУ
dc.publisherTSTU
dc.relation.ispartofВісник Тернопільського державного технічного університету, 3 (9), 2004
dc.relation.ispartofScientific Journal of the Ternopil State Technical University, 3 (9), 2004
dc.titleОбгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної дії
dc.title.alternativeGround of choice of cutting instruments and modes of cutting for cutters periodic action
dc.typeArticle
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages7
dc.subject.udc637.185
dc.relation.references1. Жаринов А.И. Основы современных тех¬нологий переработки мяса. Короткий курс, ч.1. – M.: Колос, 1994.
dc.relation.references2. Дуда А.Н. Конструкция куттерных ножей влияет на качество измельчения фарша. М’ясная индустрия. – №10. – 2003.
dc.relation.references3. Иванов В.И. и др. Новые режущие устройства куттеров. – М.: Колос, 1986.
dc.relation.references4. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств.- М.: Пищевая промышленость, 1979-348с.
dc.relation.references5. Пелеев А.Н. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности. – М.: Пищевая промышленность, 1971.-519с.
dc.relation.referencesen1. Zharinov A.I. Osnovy sovremennykh tekh¬nolohii pererabotki miasa. Korotkii kurs, ch.1, M., Kolos, 1994.
dc.relation.referencesen2. Duda A.N. Konstruktsiia kutternykh nozhei vliiaet na kachestvo izmelcheniia farsha. M’iasnaia industriia, No 10, 2003.
dc.relation.referencesen3. Ivanov V.I. and other Novye rezhushchie ustroistva kutterov, M., Kolos, 1986.
dc.relation.referencesen4. Sokolov V.N. Konstruirovanie oborudovaniia pishchevykh proizvodstv, M., Pishchevaia promyshlenost, 1979-348p.
dc.relation.referencesen5. Peleev A.N. Tekhnolohicheskoe oborudovanie predpriiatii miasnoi promyshlennosti, M., Pishchevaia promyshlennost, 1971.-519p.
dc.identifier.citationenZakalov O., Bortnik A. (2004) Obhruntuvannia vyboru rizhuchykh instrumentiv ta rezhymiv rizannia dlia kuteriv periodychnoi dii [Ground of choice of cutting instruments and modes of cutting for cutters periodic action]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 9, no 3, pp. 52-58 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleВісник Тернопільського державного технічного університету
dc.citation.volume9
dc.citation.issue3
dc.citation.spage52
dc.citation.epage58
Aparece en las colecciones: Вісник ТДТУ, 2004, том 9, № 3



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.