Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32354
Títol: | Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної дії |
Altres títols: | Ground of choice of cutting instruments and modes of cutting for cutters periodic action |
Autor: | Закалов, О. Бортник, Андрій Ігорович Zakalov, O. Bortnik, A. |
Affiliation: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Закалов О. Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної дії / Закалов О., Бортник А. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2004. — Том 9. — № 3. — С. 52–58. — (Машинобудування та автоматизація виробництва). |
Bibliographic description (International): | Zakalov O., Bortnik A. (2004) Obhruntuvannia vyboru rizhuchykh instrumentiv ta rezhymiv rizannia dlia kuteriv periodychnoi dii [Ground of choice of cutting instruments and modes of cutting for cutters periodic action]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 9, no 3, pp. 52-58 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 3 (9), 2004 Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 3 (9), 2004 |
Journal/Collection: | Вісник Тернопільського державного технічного університету |
Issue: | 3 |
Volume: | 9 |
Data de publicació: | 28-de -2004 |
Submitted date: | 12-de -2004 |
Date of entry: | 27-d’a-2020 |
Editorial: | ТДТУ TSTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
UDC: | 637.185 |
Number of pages: | 7 |
Page range: | 52-58 |
Start page: | 52 |
End page: | 58 |
Resum: | За допомогою ЕОМ виконано аналіз впливу геометричних параметрів ножа на основі порівняння результатів дослідження затрат енергії при подрібненні м’ясосировини ножами різних конструкцій. У результаті проведеного аналізу виконано обгрунтування вибору ріжучого інструмента та режимів різання для кутерів періодичної дії. By means the computer the analysis of influencing geometrical parameters of knife is executed on the basis of comparison results of research expenses of energy at growing by the meet raw material knives of different constructions shallow. In the total conducted analysis the ground of choice of cutting instrument and modes of cutting is executed for cutters periodic action. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32354 |
ISSN: | 1727-7108 |
References (Ukraine): | 1. Жаринов А.И. Основы современных тех¬нологий переработки мяса. Короткий курс, ч.1. – M.: Колос, 1994. 2. Дуда А.Н. Конструкция куттерных ножей влияет на качество измельчения фарша. М’ясная индустрия. – №10. – 2003. 3. Иванов В.И. и др. Новые режущие устройства куттеров. – М.: Колос, 1986. 4. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств.- М.: Пищевая промышленость, 1979-348с. 5. Пелеев А.Н. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности. – М.: Пищевая промышленность, 1971.-519с. |
References (International): | 1. Zharinov A.I. Osnovy sovremennykh tekh¬nolohii pererabotki miasa. Korotkii kurs, ch.1, M., Kolos, 1994. 2. Duda A.N. Konstruktsiia kutternykh nozhei vliiaet na kachestvo izmelcheniia farsha. M’iasnaia industriia, No 10, 2003. 3. Ivanov V.I. and other Novye rezhushchie ustroistva kutterov, M., Kolos, 1986. 4. Sokolov V.N. Konstruirovanie oborudovaniia pishchevykh proizvodstv, M., Pishchevaia promyshlenost, 1979-348p. 5. Peleev A.N. Tekhnolohicheskoe oborudovanie predpriiatii miasnoi promyshlennosti, M., Pishchevaia promyshlennost, 1971.-519p. |
Content type: | Article |
Apareix a les col·leccions: | Вісник ТДТУ, 2004, том 9, № 3 |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
TSTUSJ_2004v9n3_Zakalov_O-Ground_of_choice_of_cutting_52-58.pdf | 341,85 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
TSTUSJ_2004v9n3_Zakalov_O-Ground_of_choice_of_cutting_52-58.djvu | 216,77 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
TSTUSJ_2004v9n3_Zakalov_O-Ground_of_choice_of_cutting_52-58__COVER.png | 442,36 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.