Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32354
Název: | Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної дії |
Další názvy: | Ground of choice of cutting instruments and modes of cutting for cutters periodic action |
Autoři: | Закалов, О. Бортник, Андрій Ігорович Zakalov, O. Bortnik, A. |
Affiliation: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Закалов О. Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної дії / Закалов О., Бортник А. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2004. — Том 9. — № 3. — С. 52–58. — (Машинобудування та автоматизація виробництва). |
Bibliographic description (International): | Zakalov O., Bortnik A. (2004) Obhruntuvannia vyboru rizhuchykh instrumentiv ta rezhymiv rizannia dlia kuteriv periodychnoi dii [Ground of choice of cutting instruments and modes of cutting for cutters periodic action]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 9, no 3, pp. 52-58 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 3 (9), 2004 Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 3 (9), 2004 |
Journal/Collection: | Вісник Тернопільського державного технічного університету |
Issue: | 3 |
Volume: | 9 |
Datum vydání: | 28-pro-2004 |
Submitted date: | 12-kvě-2004 |
Date of entry: | 27-srp-2020 |
Nakladatel: | ТДТУ TSTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
UDC: | 637.185 |
Number of pages: | 7 |
Page range: | 52-58 |
Start page: | 52 |
End page: | 58 |
Abstrakt: | За допомогою ЕОМ виконано аналіз впливу геометричних параметрів ножа на основі порівняння результатів дослідження затрат енергії при подрібненні м’ясосировини ножами різних конструкцій. У результаті проведеного аналізу виконано обгрунтування вибору ріжучого інструмента та режимів різання для кутерів періодичної дії. By means the computer the analysis of influencing geometrical parameters of knife is executed on the basis of comparison results of research expenses of energy at growing by the meet raw material knives of different constructions shallow. In the total conducted analysis the ground of choice of cutting instrument and modes of cutting is executed for cutters periodic action. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32354 |
ISSN: | 1727-7108 |
References (Ukraine): | 1. Жаринов А.И. Основы современных тех¬нологий переработки мяса. Короткий курс, ч.1. – M.: Колос, 1994. 2. Дуда А.Н. Конструкция куттерных ножей влияет на качество измельчения фарша. М’ясная индустрия. – №10. – 2003. 3. Иванов В.И. и др. Новые режущие устройства куттеров. – М.: Колос, 1986. 4. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств.- М.: Пищевая промышленость, 1979-348с. 5. Пелеев А.Н. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности. – М.: Пищевая промышленность, 1971.-519с. |
References (International): | 1. Zharinov A.I. Osnovy sovremennykh tekh¬nolohii pererabotki miasa. Korotkii kurs, ch.1, M., Kolos, 1994. 2. Duda A.N. Konstruktsiia kutternykh nozhei vliiaet na kachestvo izmelcheniia farsha. M’iasnaia industriia, No 10, 2003. 3. Ivanov V.I. and other Novye rezhushchie ustroistva kutterov, M., Kolos, 1986. 4. Sokolov V.N. Konstruirovanie oborudovaniia pishchevykh proizvodstv, M., Pishchevaia promyshlenost, 1979-348p. 5. Peleev A.N. Tekhnolohicheskoe oborudovanie predpriiatii miasnoi promyshlennosti, M., Pishchevaia promyshlennost, 1971.-519p. |
Content type: | Article |
Vyskytuje se v kolekcích: | Вісник ТДТУ, 2004, том 9, № 3 |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
TSTUSJ_2004v9n3_Zakalov_O-Ground_of_choice_of_cutting_52-58.pdf | 341,85 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
TSTUSJ_2004v9n3_Zakalov_O-Ground_of_choice_of_cutting_52-58.djvu | 216,77 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
TSTUSJ_2004v9n3_Zakalov_O-Ground_of_choice_of_cutting_52-58__COVER.png | 442,36 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.