Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32354
Назва: | Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної дії |
Інші назви: | Ground of choice of cutting instruments and modes of cutting for cutters periodic action |
Автори: | Закалов, О. Бортник, Андрій Ігорович Zakalov, O. Bortnik, A. |
Приналежність: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Закалов О. Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної дії / Закалов О., Бортник А. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2004. — Том 9. — № 3. — С. 52–58. — (Машинобудування та автоматизація виробництва). |
Bibliographic description: | Zakalov O., Bortnik A. (2004) Obhruntuvannia vyboru rizhuchykh instrumentiv ta rezhymiv rizannia dlia kuteriv periodychnoi dii [Ground of choice of cutting instruments and modes of cutting for cutters periodic action]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 9, no 3, pp. 52-58 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 3 (9), 2004 Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 3 (9), 2004 |
Журнал/збірник: | Вісник Тернопільського державного технічного університету |
Випуск/№ : | 3 |
Том: | 9 |
Дата публікації: | 28-гру-2004 |
Дата подання: | 12-тра-2004 |
Дата внесення: | 27-сер-2020 |
Видавництво: | ТДТУ TSTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
УДК: | 637.185 |
Кількість сторінок: | 7 |
Діапазон сторінок: | 52-58 |
Початкова сторінка: | 52 |
Кінцева сторінка: | 58 |
Короткий огляд (реферат): | За допомогою ЕОМ виконано аналіз впливу геометричних параметрів ножа на основі порівняння результатів дослідження затрат енергії при подрібненні м’ясосировини ножами різних конструкцій. У результаті проведеного аналізу виконано обгрунтування вибору ріжучого інструмента та режимів різання для кутерів періодичної дії. By means the computer the analysis of influencing geometrical parameters of knife is executed on the basis of comparison results of research expenses of energy at growing by the meet raw material knives of different constructions shallow. In the total conducted analysis the ground of choice of cutting instrument and modes of cutting is executed for cutters periodic action. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32354 |
ISSN: | 1727-7108 |
Перелік літератури: | 1. Жаринов А.И. Основы современных тех¬нологий переработки мяса. Короткий курс, ч.1. – M.: Колос, 1994. 2. Дуда А.Н. Конструкция куттерных ножей влияет на качество измельчения фарша. М’ясная индустрия. – №10. – 2003. 3. Иванов В.И. и др. Новые режущие устройства куттеров. – М.: Колос, 1986. 4. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств.- М.: Пищевая промышленость, 1979-348с. 5. Пелеев А.Н. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности. – М.: Пищевая промышленность, 1971.-519с. |
References: | 1. Zharinov A.I. Osnovy sovremennykh tekh¬nolohii pererabotki miasa. Korotkii kurs, ch.1, M., Kolos, 1994. 2. Duda A.N. Konstruktsiia kutternykh nozhei vliiaet na kachestvo izmelcheniia farsha. M’iasnaia industriia, No 10, 2003. 3. Ivanov V.I. and other Novye rezhushchie ustroistva kutterov, M., Kolos, 1986. 4. Sokolov V.N. Konstruirovanie oborudovaniia pishchevykh proizvodstv, M., Pishchevaia promyshlenost, 1979-348p. 5. Peleev A.N. Tekhnolohicheskoe oborudovanie predpriiatii miasnoi promyshlennosti, M., Pishchevaia promyshlennost, 1971.-519p. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Вісник ТДТУ, 2004, том 9, № 3 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
TSTUSJ_2004v9n3_Zakalov_O-Ground_of_choice_of_cutting_52-58.pdf | 341,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
TSTUSJ_2004v9n3_Zakalov_O-Ground_of_choice_of_cutting_52-58.djvu | 216,77 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
TSTUSJ_2004v9n3_Zakalov_O-Ground_of_choice_of_cutting_52-58__COVER.png | 442,36 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.