Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32029

Título : Оцінка саітарно- гігієнічних стану приміщень і технології виробництва ковбасних виробів
Otros títulos : Assessment of sanitary and hygienic condition of premises and technology of production of sausage products
Autor : Мізик, У.
MizykY.
Affiliation: одільський державний аграрно-технічний університет
Podilsky State Agrarian and Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Мізик У. Оцінка саітарно- гігієнічних стану приміщень і технології виробництва ковбасних виробів / Мізик У. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 71–72. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description (International): MizykY. (2020) Otsinka saitarno- hihiienichnykh stanu prymishchen i tekhnolohii vyrobnytstva kovbasnykh vyrobiv [Assessment of sanitary and hygienic condition of premises and technology of production of sausage products]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 71-72 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Conference/Event: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Fecha de publicación : 23-abr-2020
Date of entry: 4-jun-2020
Editorial : ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
UDC: 636.2.056.35.087.82
Palabras clave : ковбаса
мікроорганізми
технологія
sausage
microorganisms
technology
Number of pages: 2
Page range: 71-72
Start page: 71
End page: 72
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32029
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
References (Ukraine): 1. Про безпеку та якість харчових продуктів / Закон України (затверджений ВР України № 771/97 та № 191-V від 24.10.2002 р. В редакції Закона № 2809-IV від 06.09.2005 р., Зміни 2009 p.). - Офіц. зд. - К .: Ветінформ, 2002. - 43 с. - (Нормативний документ Державного комітету ветеринарної медицини України).
2. Постанова (ЄС) № 852/2004 / ЄС Європейського парламенту та Ради від 29.04. 2004 р. Про гігієнічні харчові продукти.
3. ГОСТ 5867–90. Молоко и молочные продукты. Методы определения жира. – Взамен ГОСТ 5867–69, ГОСТ 6822–67 в части п.2.2.; Введ. 01.01.92. – К.: Изд–во стандартов, 1989. – 19 с.
4. Приліпко Т. М, Букалова Н. В., Лясота В. П. Біохімічні показники, безпечність м'яса залежно від транспортного стрес-чинника та терміну передзабійного утримання свиней. Збірник матеріалів 73-ої всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» 3-4 квітня 2019 року, м. київ. е-видання нубіп україни. київ. ббк 65.32 – 2019.- с. 330-332
5. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49- 60.
References (International): 1. Pro bezpeku ta yakist kharchovykh produktiv, Zakon Ukrainy (zatverdzhenyi VR Ukrainy No 771/97 ta No 191-V vid 24.10.2002 y. V redaktsii Zakona No 2809-IV vid 06.09.2005 y., Zminy 2009 p.), Ofits. zd, K ., Vetinform, 2002, 43 p, (Normatyvnyi dokument Derzhavnoho komitetu veterynarnoi medytsyny Ukrainy).
2. Postanova (YeS) No 852/2004, YeS Yevropeiskoho parlamentu ta Rady vid 29.04. 2004 y. Pro hihiienichni kharchovi produkty.
3. HOST 5867–90. Moloko i molochnye produkty. Metody opredeleniia zhira, Vzamen HOST 5867–69, HOST 6822–67 v chasti p.2.2.; Vved. 01.01.92, K., Izd–vo standartov, 1989, 19 p.
4. Prylipko T. M, Bukalova N. V., Liasota V. P. Biokhimichni pokaznyky, bezpechnist miasa zalezhno vid transportnoho stres-chynnyka ta terminu peredzabiinoho utrymannia svynei. Zbirnyk materialiv 73-oi vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii z mizhnarodnoiu uchastiu "Suchasni tekhnolohii u tvarynnytstvi ta rybnytstvi: navkolyshnie seredovyshche – vyrobnytstvo produktsii – ekolohichni problemy" 3-4 kvitnia 2019 roku, m. kyiv. e-vydannia nubip ukrainy. kyiv. bbk 65.32 – 2019, P. 330-332
5. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49- 60.
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.