Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32029
Název: | Оцінка саітарно- гігієнічних стану приміщень і технології виробництва ковбасних виробів |
Další názvy: | Assessment of sanitary and hygienic condition of premises and technology of production of sausage products |
Autoři: | Мізик, У. MizykY. |
Affiliation: | одільський державний аграрно-технічний університет Podilsky State Agrarian and Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Мізик У. Оцінка саітарно- гігієнічних стану приміщень і технології виробництва ковбасних виробів / Мізик У. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 71–72. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description (International): | MizykY. (2020) Otsinka saitarno- hihiienichnykh stanu prymishchen i tekhnolohii vyrobnytstva kovbasnykh vyrobiv [Assessment of sanitary and hygienic condition of premises and technology of production of sausage products]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 71-72 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
Conference/Event: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Datum vydání: | 23-dub-2020 |
Date of entry: | 4-čer-2020 |
Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
UDC: | 636.2.056.35.087.82 |
Klíčová slova: | ковбаса мікроорганізми технологія sausage microorganisms technology |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 71-72 |
Start page: | 71 |
End page: | 72 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32029 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
References (Ukraine): | 1. Про безпеку та якість харчових продуктів / Закон України (затверджений ВР України № 771/97 та № 191-V від 24.10.2002 р. В редакції Закона № 2809-IV від 06.09.2005 р., Зміни 2009 p.). - Офіц. зд. - К .: Ветінформ, 2002. - 43 с. - (Нормативний документ Державного комітету ветеринарної медицини України). 2. Постанова (ЄС) № 852/2004 / ЄС Європейського парламенту та Ради від 29.04. 2004 р. Про гігієнічні харчові продукти. 3. ГОСТ 5867–90. Молоко и молочные продукты. Методы определения жира. – Взамен ГОСТ 5867–69, ГОСТ 6822–67 в части п.2.2.; Введ. 01.01.92. – К.: Изд–во стандартов, 1989. – 19 с. 4. Приліпко Т. М, Букалова Н. В., Лясота В. П. Біохімічні показники, безпечність м'яса залежно від транспортного стрес-чинника та терміну передзабійного утримання свиней. Збірник матеріалів 73-ої всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» 3-4 квітня 2019 року, м. київ. е-видання нубіп україни. київ. ббк 65.32 – 2019.- с. 330-332 5. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49- 60. |
References (International): | 1. Pro bezpeku ta yakist kharchovykh produktiv, Zakon Ukrainy (zatverdzhenyi VR Ukrainy No 771/97 ta No 191-V vid 24.10.2002 y. V redaktsii Zakona No 2809-IV vid 06.09.2005 y., Zminy 2009 p.), Ofits. zd, K ., Vetinform, 2002, 43 p, (Normatyvnyi dokument Derzhavnoho komitetu veterynarnoi medytsyny Ukrainy). 2. Postanova (YeS) No 852/2004, YeS Yevropeiskoho parlamentu ta Rady vid 29.04. 2004 y. Pro hihiienichni kharchovi produkty. 3. HOST 5867–90. Moloko i molochnye produkty. Metody opredeleniia zhira, Vzamen HOST 5867–69, HOST 6822–67 v chasti p.2.2.; Vved. 01.01.92, K., Izd–vo standartov, 1989, 19 p. 4. Prylipko T. M, Bukalova N. V., Liasota V. P. Biokhimichni pokaznyky, bezpechnist miasa zalezhno vid transportnoho stres-chynnyka ta terminu peredzabiinoho utrymannia svynei. Zbirnyk materialiv 73-oi vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii z mizhnarodnoiu uchastiu "Suchasni tekhnolohii u tvarynnytstvi ta rybnytstvi: navkolyshnie seredovyshche – vyrobnytstvo produktsii – ekolohichni problemy" 3-4 kvitnia 2019 roku, m. kyiv. e-vydannia nubip ukrainy. kyiv. bbk 65.32 – 2019, P. 330-332 5. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49- 60. |
Content type: | Conference Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_MizykY-Assessment_of_sanitary_and_71-72.pdf | 537,34 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
PGNAP_2020_MizykY-Assessment_of_sanitary_and_71-72.djvu | 38,94 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
PGNAP_2020_MizykY-Assessment_of_sanitary_and_71-72__COVER.png | 461,15 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.