Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32025

Tytuł: Молоко як продукт харчування і об'єкт технологічної переробки в умовах буковини
Inne tytuły: Milk as a product of food and project of technological processing in the conditions of bukovina
Authors: Ліщук, В.
Lischuk, B.
Akcesoria: Подільський державний аграрно-технічний університет
Podilsky State Agrarian and Technical University
Cytat: Ліщук В. Молоко як продукт харчування і об'єкт технологічної переробки в умовах буковини / Ліщук В. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 65–66. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description: Lischuk B. (2020) Moloko yak produkt kharchuvannia i obiekt tekhnolohichnoi pererobky v umovakh bukovyny [Milk as a product of food and project of technological processing in the conditions of bukovina]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 65-66 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Konferencja/wydarzenie: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 23-kwi-2020
Date of entry: 4-cze-2020
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
UDC: 619
627.48
636.108.09
Słowa kluczowe: молоко
технологія
якість
milk
technology
quality
Strony: 2
Zakres stron: 65-66
Główna strona: 65
Strona końcowa: 66
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32025
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Wykaz piśmiennictwa: 1.Приліпко Т. М., Букалова Н. В., Богатко Н. М. Показники якості і безпечності молочної сировини за використання різного технологічного обладнання. Збірник матеріалів 73-ої всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» 3-4 квітня 2019 року, м. київ. е-видання нубіп україни. київ. ббк 65.32 – 2019.- с. 329-330
2. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071- 0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41
3. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41
4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
References: 1.Prylipko T. M., Bukalova N. V., Bohatko N. M. Pokaznyky yakosti i bezpechnosti molochnoi syrovyny za vykorystannia riznoho tekhnolohichnoho obladnannia. Zbirnyk materialiv 73-oi vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii z mizhnarodnoiu uchastiu "Suchasni tekhnolohii u tvarynnytstvi ta rybnytstvi: navkolyshnie seredovyshche – vyrobnytstvo produktsii – ekolohichni problemy" 3-4 kvitnia 2019 roku, m. kyiv. e-vydannia nubip ukrainy. kyiv. bbk 65.32 – 2019, P. 329-330
2. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071- 0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41
3. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41
4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi