Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32025

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛіщук, В.
dc.contributor.authorLischuk, B.
dc.coverage.temporal23-24 квітня 2020 року
dc.coverage.temporal23-25 April 2020
dc.date.accessioned2020-06-04T07:36:16Z-
dc.date.available2020-06-04T07:36:16Z-
dc.date.created2020-04-23
dc.date.issued2020-04-23
dc.identifier.citationЛіщук В. Молоко як продукт харчування і об'єкт технологічної переробки в умовах буковини / Ліщук В. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 65–66. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32025-
dc.format.extent65-66
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
dc.subjectмолоко
dc.subjectтехнологія
dc.subjectякість
dc.subjectmilk
dc.subjecttechnology
dc.subjectquality
dc.titleМолоко як продукт харчування і об'єкт технологічної переробки в умовах буковини
dc.title.alternativeMilk as a product of food and project of technological processing in the conditions of bukovina
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc619
dc.subject.udc627.48
dc.subject.udc636.108.09
dc.relation.references1.Приліпко Т. М., Букалова Н. В., Богатко Н. М. Показники якості і безпечності молочної сировини за використання різного технологічного обладнання. Збірник матеріалів 73-ої всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» 3-4 квітня 2019 року, м. київ. е-видання нубіп україни. київ. ббк 65.32 – 2019.- с. 329-330
dc.relation.references2. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071- 0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41
dc.relation.references3. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41
dc.relation.references4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
dc.relation.referencesen1.Prylipko T. M., Bukalova N. V., Bohatko N. M. Pokaznyky yakosti i bezpechnosti molochnoi syrovyny za vykorystannia riznoho tekhnolohichnoho obladnannia. Zbirnyk materialiv 73-oi vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii z mizhnarodnoiu uchastiu "Suchasni tekhnolohii u tvarynnytstvi ta rybnytstvi: navkolyshnie seredovyshche – vyrobnytstvo produktsii – ekolohichni problemy" 3-4 kvitnia 2019 roku, m. kyiv. e-vydannia nubip ukrainy. kyiv. bbk 65.32 – 2019, P. 329-330
dc.relation.referencesen2. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071- 0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41
dc.relation.referencesen3. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41
dc.relation.referencesen4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
dc.identifier.citationenLischuk B. (2020) Moloko yak produkt kharchuvannia i obiekt tekhnolohichnoi pererobky v umovakh bukovyny [Milk as a product of food and project of technological processing in the conditions of bukovina]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 65-66 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationПодільський державний аграрно-технічний університет
dc.contributor.affiliationPodilsky State Agrarian and Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage65
dc.citation.epage66
dc.citation.conferenceⅢ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Appears in Collections:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.