Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32023
Назва: | Забезпечення мясною сировиною в Буковинському регіоні шляхом удосконалення нових порід у скотарстві |
Інші назви: | Providing meat raw materials in the Bukovyna region by the improvement of new breeds in Cattle Farming |
Автори: | Кузьмін, П. Kuzmin, P. |
Приналежність: | Подільський державний аграрно-технічний університет Podilsky State Agrarian and Technical University |
Бібліографічний опис: | Кузьмін П. Забезпечення мясною сировиною в Буковинському регіоні шляхом удосконалення нових порід у скотарстві / Кузьмін П. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 61–62. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description: | Kuzmin P. (2020) Zabezpechennia miasnoiu syrovynoiu v Bukovynskomu rehioni shliakhom udoskonalennia novykh porid u skotarstvi [Providing meat raw materials in the Bukovyna region by the improvement of new breeds in Cattle Farming]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 61-62 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
Конференція/захід: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 23-кві-2020 |
Дата внесення: | 4-чер-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
УДК: | 636.2.0.84.085. 7. 2. |
Теми: | яловичина приріст популяція beef growth population |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 61-62 |
Початкова сторінка: | 61 |
Кінцева сторінка: | 62 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32023 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Перелік літератури: | 1. Гончаренко В. Формула здоров'я тварин / В. Гончаренко // Аграрний тиждень. Україна – 2013. - № 8 – 9. – С. 20. 2. Калинка А.К.Продуктивність бугайців різних генотипів симентальської худоби при різному рівні годівлі в умовах Буковини/ А. К. Калинка // Зб. наук. праць «ΛΌГOΣ» з матеріаламиміжнар. наук.-практ. конф. «Новини науки: до 20-річчя розведення нової популяції м’ясного сименталу на Буковині», м. Чернівці, 10 серпня, 2019 р. / під наук.ред. А. К. Калинки. - Чернівці : ГО «Європейська наукова платформа,- 2019. -С. 66-69. 3. Lyasota V., Bukalova N., Bogatko N., Prilipko T. Criteria for assessing the quality and safety of beef in the agro-industrial market / Біологія тварин (науковий журнал). Т. 21. № 2. Львів, 2019. С.118. |
References: | 1. Honcharenko V. Formula zdorovia tvaryn, V. Honcharenko, Ahrarnyi tyzhden. Ukraine – 2013, No 8 – 9, P. 20. 2. Kalynka A.K.Produktyvnist buhaitsiv riznykh henotypiv symentalskoi khudoby pry riznomu rivni hodivli v umovakh Bukovyny/ A. K. Kalynka, Zb. nauk. prats "LΌHOS" z materialamymizhnar. nauk.-prakt. konf. "Novyny nauky: do 20-richchia rozvedennia novoi populiatsii miasnoho symentalu na Bukovyni", m. Chernivtsi, 10 serpnia, 2019 y., pid nauk.red. A. K. Kalynky, Chernivtsi : HO "Yevropeiska naukova platforma, 2019. -P. 66-69. 3. Lyasota V., Bukalova N., Bogatko N., Prilipko T. Criteria for assessing the quality and safety of beef in the agro-industrial market, Biolohiia tvaryn (naukovyi zhurnal). V. 21. No 2. Lviv, 2019. P.118. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Kuzmin_P-Providing_meat_raw_materials_61-62.pdf | 637,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Kuzmin_P-Providing_meat_raw_materials_61-62.djvu | 43,42 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Kuzmin_P-Providing_meat_raw_materials_61-62__COVER.png | 359,7 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.