霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32023
摰����漯敶�
DC ���� | ��� | 霂剛�� |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузьмін, П. | |
dc.contributor.author | Kuzmin, P. | |
dc.coverage.temporal | 23-24 квітня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 23-25 April 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-06-04T07:36:16Z | - |
dc.date.available | 2020-06-04T07:36:16Z | - |
dc.date.created | 2020-04-23 | |
dc.date.issued | 2020-04-23 | |
dc.identifier.citation | Кузьмін П. Забезпечення мясною сировиною в Буковинському регіоні шляхом удосконалення нових порід у скотарстві / Кузьмін П. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 61–62. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32023 | - |
dc.format.extent | 61-62 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 | |
dc.subject | яловичина | |
dc.subject | приріст | |
dc.subject | популяція | |
dc.subject | beef | |
dc.subject | growth | |
dc.subject | population | |
dc.title | Забезпечення мясною сировиною в Буковинському регіоні шляхом удосконалення нових порід у скотарстві | |
dc.title.alternative | Providing meat raw materials in the Bukovyna region by the improvement of new breeds in Cattle Farming | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 636.2.0.84.085. 7. 2. | |
dc.relation.references | 1. Гончаренко В. Формула здоров'я тварин / В. Гончаренко // Аграрний тиждень. Україна – 2013. - № 8 – 9. – С. 20. | |
dc.relation.references | 2. Калинка А.К.Продуктивність бугайців різних генотипів симентальської худоби при різному рівні годівлі в умовах Буковини/ А. К. Калинка // Зб. наук. праць «ΛΌГOΣ» з матеріаламиміжнар. наук.-практ. конф. «Новини науки: до 20-річчя розведення нової популяції м’ясного сименталу на Буковині», м. Чернівці, 10 серпня, 2019 р. / під наук.ред. А. К. Калинки. - Чернівці : ГО «Європейська наукова платформа,- 2019. -С. 66-69. | |
dc.relation.references | 3. Lyasota V., Bukalova N., Bogatko N., Prilipko T. Criteria for assessing the quality and safety of beef in the agro-industrial market / Біологія тварин (науковий журнал). Т. 21. № 2. Львів, 2019. С.118. | |
dc.relation.referencesen | 1. Honcharenko V. Formula zdorovia tvaryn, V. Honcharenko, Ahrarnyi tyzhden. Ukraine – 2013, No 8 – 9, P. 20. | |
dc.relation.referencesen | 2. Kalynka A.K.Produktyvnist buhaitsiv riznykh henotypiv symentalskoi khudoby pry riznomu rivni hodivli v umovakh Bukovyny/ A. K. Kalynka, Zb. nauk. prats "LΌHOS" z materialamymizhnar. nauk.-prakt. konf. "Novyny nauky: do 20-richchia rozvedennia novoi populiatsii miasnoho symentalu na Bukovyni", m. Chernivtsi, 10 serpnia, 2019 y., pid nauk.red. A. K. Kalynky, Chernivtsi : HO "Yevropeiska naukova platforma, 2019. -P. 66-69. | |
dc.relation.referencesen | 3. Lyasota V., Bukalova N., Bogatko N., Prilipko T. Criteria for assessing the quality and safety of beef in the agro-industrial market, Biolohiia tvaryn (naukovyi zhurnal). V. 21. No 2. Lviv, 2019. P.118. | |
dc.identifier.citationen | Kuzmin P. (2020) Zabezpechennia miasnoiu syrovynoiu v Bukovynskomu rehioni shliakhom udoskonalennia novykh porid u skotarstvi [Providing meat raw materials in the Bukovyna region by the improvement of new breeds in Cattle Farming]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 61-62 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Подільський державний аграрно-технічний університет | |
dc.contributor.affiliation | Podilsky State Agrarian and Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 61 | |
dc.citation.epage | 62 | |
dc.citation.conference | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
�蝷箔����: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Kuzmin_P-Providing_meat_raw_materials_61-62.pdf | 637,84 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
PGNAP_2020_Kuzmin_P-Providing_meat_raw_materials_61-62.djvu | 43,42 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
PGNAP_2020_Kuzmin_P-Providing_meat_raw_materials_61-62__COVER.png | 359,7 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.