Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в тарі 317

Всього відвідувань на місяць

січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024
Моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в тарі 24 1 6 6 1 9 1

Звантажень файлу

Переглядів
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142.pdf 56
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142.djvu 15
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142__COVER.png 13

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 253
Netherlands 35
Україна 9
Germany 5
Vietnam 5
China 3
Greece 3
Ireland 2
Mongolia 1
Russia 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 185
Mountain View 22
Louisville 6
Hanoi 5
Ashburn 3
Athens 3
Andover 2
Shaoxing 2
Des Moines 1
Dnepropetrovsk 1