Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в тарі 489

Всього відвідувань на місяць

червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025 грудня 2025
Моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в тарі 11 2 53 20 5 3 1

Звантажень файлу

Переглядів
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142.pdf 95
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142.djvu 46
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142__COVER.png 14

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 357
Netherlands 36
China 21
Україна 15
Japan 12
Germany 5
United Kingdom 5
Ireland 5
India 5
Vietnam 5

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 185
San Mateo 55
Mountain View 48
Tokyo 11
Louisville 8
Beijing 6
Hanoi 5
Aptos 4
Ashburn 4
Athens 3