Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в тарі 407

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в тарі 7 9 3 17 11 2 0

Звантажень файлу

Переглядів
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142.pdf 91
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142.djvu 38
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142__COVER.png 14

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 294
Netherlands 36
Україна 15
Japan 12
China 10
Germany 5
United Kingdom 5
Ireland 5
India 5
Vietnam 5

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 185
Mountain View 41
Tokyo 11
Louisville 8
Beijing 6
Hanoi 5
Aptos 4
San Mateo 4
Ashburn 3
Athens 3