Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31815
Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкарик, М. М. | |
dc.contributor.author | Ворощук, В. Я. | |
dc.contributor.author | Кравець, О. І. | |
dc.contributor.author | Shynkaryk, M. | |
dc.contributor.author | Voroshchuk, V. | |
dc.contributor.author | Kravets, O. | |
dc.coverage.temporal | 14-15 травня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 14-15 May 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-06-03T14:59:31Z | - |
dc.date.available | 2020-06-03T14:59:31Z | - |
dc.date.created | 2020-05-14 | |
dc.date.issued | 2020-05-14 | |
dc.identifier.citation | Шинкарик М. М. Вплив реологічних властивостей на зневоднення молочно білкових мас / М. М. Шинкарик, В. Я. Ворощук, О. І. Кравець // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 235. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-093-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31815 | - |
dc.format.extent | 235 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 | |
dc.title | Вплив реологічних властивостей на зневоднення молочно білкових мас | |
dc.title.alternative | Influence of rheological properties on dehydration of milk protein masses | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil; | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.344 | |
dc.identifier.citationen | Shynkaryk M., Voroshchuk V., Kravets O. (2020) Vplyv reolohichnykh vlastyvostei na znevodnennia molochno bilkovykh mas [Influence of rheological properties on dehydration of milk protein masses]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 235 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя | |
dc.citation.spage | 235 | |
dc.citation.epage | 235 | |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя | |
Vyskytuje se v kolekcích: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
FAPMT_2020_Shynkaryk_M-Influence_of_rheological_235.pdf | 424,49 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
FAPMT_2020_Shynkaryk_M-Influence_of_rheological_235.djvu | 17,78 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
FAPMT_2020_Shynkaryk_M-Influence_of_rheological_235__COVER.png | 507,51 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.