Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31622

Title: Сучасні тенденції ресторанного господарства (на прикладі областей подільського регіону)
Other Titles: CURRENT TRENDS OF RESTAURANT MANAGEMENT (ON THE EXAMPLE OF THE AREAS OF PODIlLLIA REGION)
Authors: Галицька, І. Б.
Андрушків, Богдан Миколайович
Halytska, I. B.
Andrushkiv, B. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Галицька І. Б. Сучасні тенденції ресторанного господарства (на прикладі областей подільського регіону) / Галицька І. Б., Андрушків Б. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 23–24.
Bibliographic description (International): Halytska I. B., Andrushkiv B. M. (2020) Suchasni tendentsii restorannoho hospodarstva (na prykladi oblastei podilskoho rehionu) [CURRENT TRENDS OF RESTAURANT MANAGEMENT (ON THE EXAMPLE OF THE AREAS OF PODIlLLIA REGION)]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 23-24 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020
Conference/Event: Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“
Journal/Collection: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“
Issue Date: 23-Apr-2020
Date of entry: 19-May-2020
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 23 квітня 2020 року
23 April 2020
UDC: 005.412
640.43(477)
Number of pages: 2
Page range: 23-24
Start page: 23
End page: 24
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31622
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
References (Ukraine): 1. П’ятницька Т.Г., Найдюк В.С. Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні // Економіка та держава. 2017. – № 9. – С. 66-73.
2. Статистичний щорічник Тернопільської області за 2018 рік. / за ред. Чорного А.А. – Тернопіль, 2019. 444 с.
3. Царенко Н.А., Кузишин А.В. Маркетинг у ресторанній справі // Вісник наукових досліджень. Серія: Туризм. Випуск 2. – Тернопіль: Редакційно-видавничий відділ Галицького інституту ім. В. Чорновола, 2006. – С. 52-64.
References (International): 1. Piatnytska T.H., Naidiuk V.S. Suchasni trendy rozvytku restorannoho hospodarstva v Ukraini, Ekonomika ta derzhava. 2017, No 9, P. 66-73.
2. Statystychnyi shchorichnyk Ternopilskoi oblasti za 2018 year., ed. Chornoho A.A, Ternopil, 2019. 444 p.
3. Tsarenko N.A., Kuzyshyn A.V. Marketynh u restorannii spravi, Visnyk naukovykh doslidzhen. Serie: Turyzm. Issue 2, Ternopil: Redaktsiino-vydavnychyi viddil Halytskoho instytutu im. V. Chornovola, 2006, P. 52-64.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.