Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31622
Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галицька, І. Б. | |
dc.contributor.author | Андрушків, Богдан Миколайович | |
dc.contributor.author | Halytska, I. B. | |
dc.contributor.author | Andrushkiv, B. M. | |
dc.coverage.temporal | 23 квітня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 23 April 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-05-19T11:24:28Z | - |
dc.date.available | 2020-05-19T11:24:28Z | - |
dc.date.created | 2020-04-23 | |
dc.date.issued | 2020-04-23 | |
dc.identifier.citation | Галицька І. Б. Сучасні тенденції ресторанного господарства (на прикладі областей подільського регіону) / Галицька І. Б., Андрушків Б. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 23–24. | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31622 | - |
dc.format.extent | 23-24 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 | |
dc.title | Сучасні тенденції ресторанного господарства (на прикладі областей подільського регіону) | |
dc.title.alternative | CURRENT TRENDS OF RESTAURANT MANAGEMENT (ON THE EXAMPLE OF THE AREAS OF PODIlLLIA REGION) | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 005.412 | |
dc.subject.udc | 640.43(477) | |
dc.relation.references | 1. П’ятницька Т.Г., Найдюк В.С. Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні // Економіка та держава. 2017. – № 9. – С. 66-73. | |
dc.relation.references | 2. Статистичний щорічник Тернопільської області за 2018 рік. / за ред. Чорного А.А. – Тернопіль, 2019. 444 с. | |
dc.relation.references | 3. Царенко Н.А., Кузишин А.В. Маркетинг у ресторанній справі // Вісник наукових досліджень. Серія: Туризм. Випуск 2. – Тернопіль: Редакційно-видавничий відділ Галицького інституту ім. В. Чорновола, 2006. – С. 52-64. | |
dc.relation.referencesen | 1. Piatnytska T.H., Naidiuk V.S. Suchasni trendy rozvytku restorannoho hospodarstva v Ukraini, Ekonomika ta derzhava. 2017, No 9, P. 66-73. | |
dc.relation.referencesen | 2. Statystychnyi shchorichnyk Ternopilskoi oblasti za 2018 year., ed. Chornoho A.A, Ternopil, 2019. 444 p. | |
dc.relation.referencesen | 3. Tsarenko N.A., Kuzyshyn A.V. Marketynh u restorannii spravi, Visnyk naukovykh doslidzhen. Serie: Turyzm. Issue 2, Ternopil: Redaktsiino-vydavnychyi viddil Halytskoho instytutu im. V. Chornovola, 2006, P. 52-64. | |
dc.identifier.citationen | Halytska I. B., Andrushkiv B. M. (2020) Suchasni tendentsii restorannoho hospodarstva (na prykladi oblastei podilskoho rehionu) [CURRENT TRENDS OF RESTAURANT MANAGEMENT (ON THE EXAMPLE OF THE AREAS OF PODIlLLIA REGION)]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 23-24 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ | |
dc.citation.spage | 23 | |
dc.citation.epage | 24 | |
dc.citation.conference | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ | |
Vyskytuje se v kolekcích: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
SEVIRBS_2020_Halytska_I_B-CURRENT_TRENDS_OF_RESTAURANT_23-24.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
SEVIRBS_2020_Halytska_I_B-CURRENT_TRENDS_OF_RESTAURANT_23-24.djvu | 33,86 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
SEVIRBS_2020_Halytska_I_B-CURRENT_TRENDS_OF_RESTAURANT_23-24__COVER.png | 1,35 MB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.