Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31622

Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorГалицька, І. Б.
dc.contributor.authorАндрушків, Богдан Миколайович
dc.contributor.authorHalytska, I. B.
dc.contributor.authorAndrushkiv, B. M.
dc.coverage.temporal23 квітня 2020 року
dc.coverage.temporal23 April 2020
dc.date.accessioned2020-05-19T11:24:28Z-
dc.date.available2020-05-19T11:24:28Z-
dc.date.created2020-04-23
dc.date.issued2020-04-23
dc.identifier.citationГалицька І. Б. Сучасні тенденції ресторанного господарства (на прикладі областей подільського регіону) / Галицька І. Б., Андрушків Б. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 23–24.
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31622-
dc.format.extent23-24
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020
dc.titleСучасні тенденції ресторанного господарства (на прикладі областей подільського регіону)
dc.title.alternativeCURRENT TRENDS OF RESTAURANT MANAGEMENT (ON THE EXAMPLE OF THE AREAS OF PODIlLLIA REGION)
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc005.412
dc.subject.udc640.43(477)
dc.relation.references1. П’ятницька Т.Г., Найдюк В.С. Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні // Економіка та держава. 2017. – № 9. – С. 66-73.
dc.relation.references2. Статистичний щорічник Тернопільської області за 2018 рік. / за ред. Чорного А.А. – Тернопіль, 2019. 444 с.
dc.relation.references3. Царенко Н.А., Кузишин А.В. Маркетинг у ресторанній справі // Вісник наукових досліджень. Серія: Туризм. Випуск 2. – Тернопіль: Редакційно-видавничий відділ Галицького інституту ім. В. Чорновола, 2006. – С. 52-64.
dc.relation.referencesen1. Piatnytska T.H., Naidiuk V.S. Suchasni trendy rozvytku restorannoho hospodarstva v Ukraini, Ekonomika ta derzhava. 2017, No 9, P. 66-73.
dc.relation.referencesen2. Statystychnyi shchorichnyk Ternopilskoi oblasti za 2018 year., ed. Chornoho A.A, Ternopil, 2019. 444 p.
dc.relation.referencesen3. Tsarenko N.A., Kuzyshyn A.V. Marketynh u restorannii spravi, Visnyk naukovykh doslidzhen. Serie: Turyzm. Issue 2, Ternopil: Redaktsiino-vydavnychyi viddil Halytskoho instytutu im. V. Chornovola, 2006, P. 52-64.
dc.identifier.citationenHalytska I. B., Andrushkiv B. M. (2020) Suchasni tendentsii restorannoho hospodarstva (na prykladi oblastei podilskoho rehionu) [CURRENT TRENDS OF RESTAURANT MANAGEMENT (ON THE EXAMPLE OF THE AREAS OF PODIlLLIA REGION)]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 23-24 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“
dc.citation.spage23
dc.citation.epage24
dc.citation.conferenceⅨ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“
Vyskytuje se v kolekcích:ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.