Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31622
Назва: | Сучасні тенденції ресторанного господарства (на прикладі областей подільського регіону) |
Інші назви: | CURRENT TRENDS OF RESTAURANT MANAGEMENT (ON THE EXAMPLE OF THE AREAS OF PODIlLLIA REGION) |
Автори: | Галицька, І. Б. Андрушків, Богдан Миколайович Halytska, I. B. Andrushkiv, B. M. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Галицька І. Б. Сучасні тенденції ресторанного господарства (на прикладі областей подільського регіону) / Галицька І. Б., Андрушків Б. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 23–24. |
Bibliographic description: | Halytska I. B., Andrushkiv B. M. (2020) Suchasni tendentsii restorannoho hospodarstva (na prykladi oblastei podilskoho rehionu) [CURRENT TRENDS OF RESTAURANT MANAGEMENT (ON THE EXAMPLE OF THE AREAS OF PODIlLLIA REGION)]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 23-24 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 |
Конференція/захід: | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Дата публікації: | 23-кві-2020 |
Дата внесення: | 19-тра-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 23 квітня 2020 року 23 April 2020 |
УДК: | 005.412 640.43(477) |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 23-24 |
Початкова сторінка: | 23 |
Кінцева сторінка: | 24 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31622 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Перелік літератури: | 1. П’ятницька Т.Г., Найдюк В.С. Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні // Економіка та держава. 2017. – № 9. – С. 66-73. 2. Статистичний щорічник Тернопільської області за 2018 рік. / за ред. Чорного А.А. – Тернопіль, 2019. 444 с. 3. Царенко Н.А., Кузишин А.В. Маркетинг у ресторанній справі // Вісник наукових досліджень. Серія: Туризм. Випуск 2. – Тернопіль: Редакційно-видавничий відділ Галицького інституту ім. В. Чорновола, 2006. – С. 52-64. |
References: | 1. Piatnytska T.H., Naidiuk V.S. Suchasni trendy rozvytku restorannoho hospodarstva v Ukraini, Ekonomika ta derzhava. 2017, No 9, P. 66-73. 2. Statystychnyi shchorichnyk Ternopilskoi oblasti za 2018 year., ed. Chornoho A.A, Ternopil, 2019. 444 p. 3. Tsarenko N.A., Kuzyshyn A.V. Marketynh u restorannii spravi, Visnyk naukovykh doslidzhen. Serie: Turyzm. Issue 2, Ternopil: Redaktsiino-vydavnychyi viddil Halytskoho instytutu im. V. Chornovola, 2006, P. 52-64. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SEVIRBS_2020_Halytska_I_B-CURRENT_TRENDS_OF_RESTAURANT_23-24.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SEVIRBS_2020_Halytska_I_B-CURRENT_TRENDS_OF_RESTAURANT_23-24.djvu | 33,86 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SEVIRBS_2020_Halytska_I_B-CURRENT_TRENDS_OF_RESTAURANT_23-24__COVER.png | 1,35 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.