Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31054
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Островська, Галина Йосипівна | |
dc.contributor.author | Будна, Ю. А. | |
dc.contributor.author | Олексій, В.-Х. В. | |
dc.contributor.author | Ostrovska, H. Y. | |
dc.contributor.author | Budna, Y. A. | |
dc.contributor.author | Oleksii, V.-Kh. V. | |
dc.coverage.temporal | 27-28 листопада 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 27-28 november 2019 | |
dc.date.accessioned | 2020-02-05T12:39:34Z | - |
dc.date.available | 2020-02-05T12:39:34Z | - |
dc.date.created | 2019-11-27 | |
dc.date.issued | 2019-11-27 | |
dc.identifier.citation | Островська Г. Й. Нанотехнології в сфері ресторанного господарства / Г. Й. Островська, Ю. А. Будна, В.-Х. В. Олексій // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 84–85. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31054 | - |
dc.format.extent | 84-85 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 | |
dc.relation.ispartof | Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 | |
dc.title | Нанотехнології в сфері ресторанного господарства | |
dc.title.alternative | Nanotechnologies in restaurant economy | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 658.8 | |
dc.subject.udc | 608.5 | |
dc.relation.references | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk., H.Y. Ostrovska, Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018, 268 p. | |
dc.identifier.citationen | Ostrovska H. Y., Budna Y. A., Oleksii V.-Kh. V. (2019) Nanotekhnolohii v sferi restorannoho hospodarstva [Nanotechnologies in restaurant economy]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 84-85 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 84 | |
dc.citation.epage | 85 | |
dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
MNTKv3_2019v3_Ostrovska_H_Y-Nanotechnologies_in_restaurant_84-85.pdf | 329,72 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
MNTKv3_2019v3_Ostrovska_H_Y-Nanotechnologies_in_restaurant_84-85.djvu | 33,77 kB | DjVu | Göster/Aç | |
MNTKv3_2019v3_Ostrovska_H_Y-Nanotechnologies_in_restaurant_84-85__COVER.png | 488,87 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.