Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30628
Registre complet de metadades
Camp DCValorLengua/Idioma
dc.contributor.advisorНазаревич, Олег-
dc.contributor.authorКвач, Сергій-
dc.contributor.authorKvach Serhiy-
dc.date.accessioned2020-01-21T13:00:44Z-
dc.date.available2020-01-21T13:00:44Z-
dc.date.issued2019-12-
dc.identifier.citationКвач С.М. ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ІНТЕРНЕТУ РЕЧЕЙ У ВИРОБНИЧИХ ЛІНІЯХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „124 — системний аналіз“/ С.М. Квач. — Тернопіль: ТНТУ, 2019. — 103 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30628-
dc.descriptionThe thesis is devoted to the analysis of information technology of the Internet of Things to improve the efficiency of beer production.uk_UA
dc.description.abstractДипломна робота присвячена аналізу інформаційних технологій інтернету речей для підвищення ефективності виробництва пива.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 1 Базові аспекти роботи мереж IoT 1.1 Основі визначення 1.2 Архітектура мереж IoT 1.2.1 Рівень давачів 1.2.2 Мережевий рівень 1.2.3 Рівень обробки даних 1.2.4 Рівень застосунків 1.3 Висновки до першого розділу 2 Порівняльний аналіз та вибір технологій і протоколів для обміну інформації в мережах IoT 2.1 LoRaWAN 2.2 SigFox 2.3 NB-IoT 2.4 Weightless-P 2.5 Вибір та обґрунтування технології для IoT мережі 2.6 Висновки до другого розділу 3 Вимірювальні давачі в технологічних процесах пивоваріння 3.1 Транспортування і очистка солоду 3.2 Дроблення і затирання 3.3 Фільтрація сусла 3.4 Кип’ятіння сусла 3.5 Відділення гарячого білкового відстою в вірпулі, охолодження і аерація сусла 3.6 Бродіння 3.7 Фільтрація 3.8 Оцінка якості сировини та готової продукції 3.9 Висновки до третього розділу 4 Спеціальна частина 4.1 Вибір та підключення давачів 4.2 Передача даних від давачів до хмарних сховищ 4.3 Обробка даних 4.4 Вивід даних на інтерфейс користувача 4.5 Приклади роботи IoT систем на виробництві 4.6 Висновки до четвертого розділу 5 Обґрунтування економічної ефективності 5.1 Розрахунок норм часу на виконання науково-дослідної роботи 5.2 Визначення витрат на оплату праці та відрахувань на соціальні заходи 5.3 Розрахунок матеріальних витрат 5.4 Розрахунок витрат на електроенергію 5.5 Розрахунок суми амортизаційних відрахувань 5.6 Обчислення накладних витрат 5.7 Складання кошторису витрат та визначення собівартості науково-дослідницької роботи 5.8 Розрахунок ціни дослідження 5.9 Визначення економічної ефективності і терміну окупності капітальних вкладень 5.10 Висновки до п’ятого розділу 6 Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях 6.1 Основні особливості стандарту OHSAS 18001 щодо компетентності, навчання та обізнаності персоналу організації 6.2 Профілактика зорової втоми користувачів ЕОМ 6.3 Шум, вібрація, ультразвук, електромагнітні випромінювання у виробничих приміщеннях для роботи з ВДТ та захист від них 6.4 Оцінка стійкості роботи об’єкта до дії проникаючої радіації і радіоактивного забруднення місцевості, які виникають після ядерного вибуху 6.5 Висновки до шостого розділу 7 Екологія 7.1 Інформаційне забезпечення еколого-статистичних досліджень 7.2 Індексний метод в екології 7.3 Висновки до сьомого розділу Загальні висновки до дипломної роботи Перелік використаних джерел Додатки-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectВИРОБНИЦТВО ПИВАuk_UA
dc.subjectсистемний аналізuk_UA
dc.subjectДАТЧИКuk_UA
dc.subjectІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМАuk_UA
dc.titleІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ІНТЕРНЕТУ РЕЧЕЙ У ВИРОБНИЧИХ ЛІНІЯХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІuk_UA
dc.title.alternativeINFORMATION TECHNOLOGIES OF THE INTERNET OF THINGS IN THE PRODUCTION LINES OF THE FOOD INDUSTRYuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc004.04uk_UA
dc.relation.referencesКвач С.М. аналіз засобів автоматизації технологічного процесу виробництва пива [Текст] / Квач С.М., Назаревич О.Б. Тези доповіді на VІІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2019. – с. 41.uk_UA
dc.identifier.citationenSM Kwach INFORMATION TECHNOLOGIES OF THE INTERNET OF THINGS IN THE PRODUCTION LINES OF THE FOOD INDUSTRY: abstract of master's thesis on specialty "124 - system analysis" / SM. Dauber. - Ternopil: TNTU, 2019. - 103 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Apareix a les col·leccions:124 — системний аналіз

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
Aref_KvachS.pdf153,84 kBAdobe PDFVeure/Obrir
PZ_KvachS.pdf1,42 MBAdobe PDFVeure/Obrir
AuthInfo_KvachS.pdf225,05 kBAdobe PDFVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Eines d'Administrador