霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30598
摰����漯敶�
DC ���� | ��� | 霂剛�� |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стадник, Ігор Ярославович | - |
dc.contributor.author | Кикина, Іван Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-20T20:53:05Z | - |
dc.date.available | 2020-01-20T20:53:05Z | - |
dc.date.issued | 2019-12 | - |
dc.identifier.citation | Кикина І.М. Розроблення вузла нагнітання формувальної машини Б4-58 з дослідженням технологічних параметрів процесу : дипломна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ І.М. Кикина. — Тернопіль: ТНТУ, 2019. — 126 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30598 | - |
dc.description | В дипломній роботі виконано заходи спрямовані на підвищення ефективності технологічного процесу формування тістових заготовок. Запропоновано заходи з удосконалення машини, що полягає у зміні форми поверхні валків із змінним кроком насічок. Розглянуто математичні моделі руху тіста між обертовими валками в процесі нагнітання. Розроблено фізичне представлення процесу та аналіз впливу поверхні валків на технологію течії тіста та його реологічні показники. | uk_UA |
dc.description.abstract | «Розроблення вузла нагнітання формувальної машини Б4-58 з дослідженням технологічних параметрів процесу» В дипломній роботі виконано заходи спрямовані на підвищення ефективності технологічного процесу формування тістових заготовок. Запропоновано заходи з удосконалення машини, що полягає у зміні форми поверхні валків із змінним кроком насічок. Розглянуто математичні моделі руху тіста між обертовими валками в процесі нагнітання. Розроблено фізичне представлення процесу та аналіз впливу поверхні валків на технологію течії тіста та його реологічні показники. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | У вступі подано загальну характеристику роботи з напрямком вдосконалення технологічного процесу формування тіста та охарактеризовано завдання, що необхідно вирішити. У першому розділі «Аналіз сучасного стану роботи тістоподільно-закаточних машин і обгрунтування основного напрямку дослідження» проведено аналіз наукових праць різних авторів присвячених проблемі течії неоднорідних систем та існуючих способів впливу. Розкрито існуючі методи розділення тіста на заготовки, способи і методи нагнітання, границі впливу різних факторів на процеси й напрямки моделювання. Обґрунтовано актуальність роботи, виконано постановку задачі на магістерську роботу. У другому розділі «Розроблення технологічних і конструктивних рішень процесу нагнітання тіста валками» Підібрано проектно - технологічні розрахунки загальних характеристик досліджуваного вузла; проведено його технологічний розрахунок; розглянуто методики визначення ефективності, подано удосконалену конструкцію валка та схему побудови інформаційного процесу з використанням математичного та комп’ютерного моделювання. У третьому розділі «Фізичне моделювання поведінки тіста при дії валків в процесі нагнітання» описано і обгрунтовано загальний план експериментальних досліджень нагнітання тіста. Визначено діапазони оптимальних значень режимних параметрів (швидкість потоку між валками); обгрунтовано фізичну модель; подано аналіз основних факторів, що впливають на технологічний процес; визначено реологічні властивості тіста. У четвертому розділі «Обґрунтування запропонованого математичного підходу до визначення впливу конструктивних елементів машини на течію тіста» визначено вплив конструктивних розмірів валків і їх поверхні на технологічний процес. Досліджено вплив режимних (технологічних) і конструктивних параметрів на течію тіста. Встановлено оптимальну величину відношення довжини і діаметру валків до величини діючих сил на циліндричну частину. В спеціальній частині виконано дослідження можливостей розрахункових програм, що використовують описані методи обчислювальної динаміки з використанням САПР; методи математичної статистики, які проведено у програмі статистичного моделювання; методи чисельного розв’язку диференційного рівняння руху матеріальної точки. В частині «Обгрунтування економічної ефективності» розглянуто питання організації ефективного просіювання борошна на дільниці та подано розрахунки техніко-економічної ефективності проектних рішень. | uk_UA |
dc.format.extent | 126 с. | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject | 133 | uk_UA |
dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.title | Розроблення вузла нагнітання формувальної машини Б4-58 з дослідженням технологічних параметрів процесу | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of knot of festering of forming machine of Б4-58 is with research of technological parameters of process | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | © Кикина Іван Михайлович, 2019 | uk_UA |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject.udc | 663.9 | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
�蝷箔����: | 133 — галузеве машинобудування |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Кикина І.М. диплом магістр.pdf | «Розроблення вузла нагнітання формувальної машини Б4-58 з дослідженням технологічних параметрів процесу» | 2,96 MB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
autoreferat_Kukuna.pdf | 444,01 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�