Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29218

Назва: Екстракти лікарських рослин у деструкції бактеріальної біоплівки
Інші назви: Extracts of medicinal plants in the destruction of the bacterial biofilm
Автори: Кривцова, Марина
Kryvtsova, Maryna
Приналежність: ДВНЗ «Ужгородський національний університет», Україна
Бібліографічний опис: Кривцова М. Екстракти лікарських рослин у деструкції бактеріальної біоплівки / Марина Кривцова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 142. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Kryvtsova M. (2019) Ekstrakty likarskykh roslyn u destruktsii bakterialnoi bioplivky [Extracts of medicinal plants in the destruction of the bacterial biofilm]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 142 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 615.322
616.37
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 142
Початкова сторінка: 142
Кінцева сторінка: 142
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29218
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.