Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29218

Tytuł: Екстракти лікарських рослин у деструкції бактеріальної біоплівки
Inne tytuły: Extracts of medicinal plants in the destruction of the bacterial biofilm
Authors: Кривцова, Марина
Kryvtsova, Maryna
Akcesoria: ДВНЗ «Ужгородський національний університет», Україна
Cytat: Кривцова М. Екстракти лікарських рослин у деструкції бактеріальної біоплівки / Марина Кривцова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 142. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Kryvtsova M. (2019) Ekstrakty likarskykh roslyn u destruktsii bakterialnoi bioplivky [Extracts of medicinal plants in the destruction of the bacterial biofilm]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 142 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 615.322
616.37
Strony: 1
Zakres stron: 142
Główna strona: 142
Strona końcowa: 142
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29218
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi