Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29217
Título: | Осадження казеїну з коров’ячого молока різними кислотами |
Outros títulos: | Precipitation of casein from cow milk by different acids using |
Autor: | Сторож, Людмила Анатоліївна Гунчак, Марія Storozh, Liudmyla Hunchak, Mariia |
Affiliation: | Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сторож Л. А. Осадження казеїну з коров’ячого молока різними кислотами / Людмила Сторож, Марія Гунчак // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 141. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Storozh L., Hunchak M. (2019) Osadzhennia kazeinu z koroviachoho moloka riznymy kyslotamy [Precipitation of casein from cow milk by different acids using]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 141 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data: | 10-Out-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Editora: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 577.112.083 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 141 |
Start page: | 141 |
End page: | 141 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29217 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | 1. Holt C., Carver J. A., Ecroyd H., Thorn D. C. Caseins and the casein micelle: Their biological functions, structures, and behavior in foods. Journal of Dairy Science. 2013. Vol. 96, № 10. P. 6127–6146. 2. Abdullah Badem, Gürkan Uçar. Production of caseins and their usages. International Journal of Food Science and Nutrition. 2017. Vol. 2, Iss. 1. P. 4–9. 3. Farrell H. M., Jimenez-Flores R., Bleck G. T., Brown E. M., Butler J. E., Creamer L. K., Hicks C. L., Hollar C. M., Ng-Kwai-Hang, K. F., Swaisgood H. E. Nomenclature of the proteins of cows’ milk – sixth revision. Journal of Dairy Science. 2004. Vol. 87, № 6. Р. 1641–1674. |
References (International): | 1. Holt C., Carver J. A., Ecroyd H., Thorn D. C. Caseins and the casein micelle: Their biological functions, structures, and behavior in foods. Journal of Dairy Science. 2013. Vol. 96, No 10. P. 6127–6146. 2. Abdullah Badem, Gürkan Uçar. Production of caseins and their usages. International Journal of Food Science and Nutrition. 2017. Vol. 2, Iss. 1. P. 4–9. 3. Farrell H. M., Jimenez-Flores R., Bleck G. T., Brown E. M., Butler J. E., Creamer L. K., Hicks C. L., Hollar C. M., Ng-Kwai-Hang, K. F., Swaisgood H. E. Nomenclature of the proteins of cows’ milk – sixth revision. Journal of Dairy Science. 2004. Vol. 87, No 6. R. 1641–1674. |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece nas colecções: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Storozh_L-Precipitation_of_casein_from_141.pdf | 403,91 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
ProcSPHNP_2019_Storozh_L-Precipitation_of_casein_from_141.djvu | 19,82 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
ProcSPHNP_2019_Storozh_L-Precipitation_of_casein_from_141__COVER.png | 480,6 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.