Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29194

Tytuł: Аналіз лікарських рослин та зборів з відхаркувальною дією
Inne tytuły: Analysis of medicinal plants and herbal collrctions with expectorant action
Authors: Худан, Анна
Струк, Оксана
Грицик, Андрій
Khudan, Anna
Struk, Oksana
Grycyk, Andrii
Akcesoria: Івано-Франківський національний медичний університет, Україна
Cytat: Худан А. Аналіз лікарських рослин та зборів з відхаркувальною дією / Анна Худан, Оксана Струк, Андрій Грицик // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 19–20. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Khudan A., Struk O., Grycyk A. (2019) Analiz likarskykh roslyn ta zboriv z vidkharkuvalnoiu diieiu [Analysis of medicinal plants and herbal collrctions with expectorant action]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 19-20 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 615.014.2
615.235
Strony: 2
Zakres stron: 19-20
Główna strona: 19
Strona końcowa: 20
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29194
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi