Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29194

Pealkiri: Аналіз лікарських рослин та зборів з відхаркувальною дією
Teised pealkirjad: Analysis of medicinal plants and herbal collrctions with expectorant action
Autor: Худан, Анна
Струк, Оксана
Грицик, Андрій
Khudan, Anna
Struk, Oksana
Grycyk, Andrii
Affiliation: Івано-Франківський національний медичний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Худан А. Аналіз лікарських рослин та зборів з відхаркувальною дією / Анна Худан, Оксана Струк, Андрій Грицик // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 19–20. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Khudan A., Struk O., Grycyk A. (2019) Analiz likarskykh roslyn ta zboriv z vidkharkuvalnoiu diieiu [Analysis of medicinal plants and herbal collrctions with expectorant action]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 19-20 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ilmumisaasta: 10-okt-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Kirjastaja: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 615.014.2
615.235
Number of pages: 2
Page range: 19-20
Start page: 19
End page: 20
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29194
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.